Uw lichte bedrijfsvoertuigen eisen goede olie!

Bestelbussen olie voor bestelbus
Uw persoonlijke offerte

Olie voor uw lichte bedrijfswagen

Als uw bedrijf staat of valt bij de prestaties van uw lichte bedrijfswagens, dan kan een optimale motorolie hierbij zeker een verschil maken tussen u en uw concurrentie. Bestelbussen moeten vaak harder werken dan normale personenwagens, maar worden ook weer anders belast dan vrachtauto’s.  Een zware belasting van de motoren door veel korte afstanden in woonwijken en op industrie-terreinen, veel start-stop momenten, en veelal hoge kilometrages per jaar.

We gaan naar een 24/7 economie. Hierdoor wordt inzetbaarheid van uw wagenpark, en daarnaast zeker ook brandstofbesparing en een lange levensduur, de onderscheidende factoren kunnen zijn. Hoogste tijd dus voor op maat gemaakte oliën. Producten van topkwaliteit, voorzien van officiële OEM goedkeuringen van onder andere Volkswagen, Iveco, Mercedes Benz, Peugeot, Citroen en Ford.

Mobil Delvac City Logistics F 5W-30 (Ford)

Mobil Delvac City Logistics F 5W-30 Mobil Delvac City Logistics F 5W30

Voldoet aan of overtreft de eisen van:
ACEA A5/B5, ACEA A1/B1
API SL
Ford WSS-M2C913-C
Heeft de volgende fabrikantsgoedkeuringen:
Ford WSS-M2C913-D

Ford bedrijfswagens

Smeer uw Ford bedrijfswagen met een olie die speciaal voor uw Ford ontwikkeld is. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor omstandigheden met veel start-stops en zorgt voor een lange levensduur van de motor. Geef uw Ford bedrijfswagens de speciale aandacht die zij verdienen!

Bekijk product

Mobil Delvac City Logistics M 5W-30 (Mercedes-Benz)

Mobil Delvac City Logistics M 5W30 Mobil Delvac City Logistics M 5W-30Voldoet aan of overtreft de eisen van:
ACEA C3
API SM/SL
Heeft de volgende fabrikantsgoedkeuringen:
MB 229.31, MB 229.51, MB 229.52
VW 505 00, VW 505 01

Mercedes-Benz bedrijfswagens

Rijdt u binnen uw bedrijf Mercedes bedrijfswagens? Geef uw Sprinters en Vito’s de juiste aandacht met deze nieuwe motorolie. Speciaal ontwikkeld voor Mercedes motoren die gebruikt worden voor korte afstanden. Waar start-stop regelmatig voorkomt.

Bekijk product

Mobil Delvac City Logistics P 5W-30 (Peugeot-Citroën)

Mobil Delvac City Logistics P 5W30 Mobil Delvac City Logistics P 5W-30

Voldoet aan of overtreft de eisen van:
ACEA C2
API SN
Heeft de volgende fabrikantsgoedkeuringen:
PSA B712290

Peugeot en Citroën bedrijfswagens

Peugeot en Citroën bedrijfswagens worden steeds meer gezien op de weg. Ook voor deze merken is een speciale olie ontwikkeld. Hiermee wordt de motor optimaal beschermd. Uw lichte bedrijfswagens worden steeds vitaler voor uw onderneming en verdienen dus de beste motorolie.

Bekijk product

Mobil Delvac City Logistics V 5W-30 (Volkswagen)

Mobil Delvac City Logistics V 5W-30 Mobil Delvac City Logistics V 5W30

Voldoet aan of overtreft de eisen van:
ACEA C3
Heeft de volgende fabrikantsgoedkeuringen:
VW 504 00, VW 507 00

Volkswagen bedrijfswagens

Volkswagen bedrijfswagens worden veel gebruikt door grote bezorgmaatschappijen als DHL en PostNL. Nu is voor al deze Volkswagen bedrijfswagens ook een speciale olie ontwikkeld. Heeft u een Volkswagen Crafter of Volkswagen Transporter? Geef uw bestelbus met deze olie het juiste onderhoud.

Bekijk product

Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W40

Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W40 Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W-40

Voldoet aan of overtreft de eisen van:
ACEA A3/B3
API SL
Heeft de volgende fabrikantgoedkeuringen:
MB 229.1
VW 501 00, VW 505 00

Bekijk product

Eén olie voor al uw oudere bedrijfswagens

Verdeling bestelbus marktTot slot is er nog de Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W40. Deze olie is een semi-synthetische motorolie speciaal gemaakt voor oudere bedrijfswagens. Samen met dit product voor oudere modellen kan 80% van het gehele bestelbussen park gesmeerd worden.

Mobil Delvac City Logistics R 5W30

Mobil Delvac City Logistics R 5W30

Binnenkort komt in deze serie producten ook de Mobil Delvac City Logistics R 5W30 beschikbaar. Deze olie is speciaal voor Renault bestelbussen en bestelbussen met een Renault motor, zoals bijvoorbeeld de Mercedes Benz Citan. Heeft u een Renault bedrijfswagen zoals een Renault Kangoo, Renault Trafic of Renault Master? Neem dan contact met ons op voor het juiste advies.

Lichte bedrijfsvoertuigen: een groeiende markt

De markt voor lichte bedrijfswagens groeit de laatste jaren als kool. Daarvoor is de grootste oorzaak hiervoor de pijlsnel groeiende E-commerce. Dit vertaalt zich uiteraard in stijgende verkoopaantallen.

Voor geheel Europa werd van 2015 tot 2020 een groei van het aantal geregistreerde bestelbussen van 38% verwacht. Hierin is Nederland zeker een voorloper, en mogelijk zal de groei zelfs nog hoger uitvallen. Lees hier meer over de markt van het light duty verkeer.

Bestelbussen bedrijfswagens bestelbus