De Mobil Delvac XHP Ultra LE SCA 5W30 is een hoogwaardige synthetische dieselmotorolie die speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de Scania LDF-4-specificatie. Dit product biedt uitstekende bescherming en potentieel voor brandstofbesparing in moderne lage emissie dieselmotoren in trucks en bussen. Het voldoet niet alleen aan de nieuwste Scania specificatie. Maar ook aan de ACEA E6 of E7 specificaties.

Scania LDF-4

Scania LDF-4 is gericht op brandstofbesparing. Daarom is deze goedkeuring ook altijd in combinatie met een 5W30 specificatie. Een dunnere motorolie zorgt voor minder interne weerstand in de motor. Bij gebruik van deze motorolie gelden normale verversingstermijnen. Sinds ongeveer een jaar worden alle Scanias af fabriek afgevuld met de Scania LDF-4 goedgekeurde olie.

Mobil Delvac 1 LE 5W30 ook LDF-4 goedgekeurd

De Mobil Delvac 1 LE 5W30 was eerder al goedgekeurd door Scania met de Scania LDF-4 goedkeuring. De Scania LDF-4 specificatie is goedgekeurd voor de Scania D13 en D9 motoren van Euro I tot en met Euro VI. Een uitzondering op deze regel zijn de 8-cilinder motoren.

Mobil Delvac XHP Ultra LE SCA 5W30

Deze 5W30 motorolie is goedgekeurd voor gebruik in motoren met nabehandelingsapparatuur. De compacte en lage emissie motoren die vandaag de dag gefabriceerd worden door alle voertuigfabrikanten.

Toegepast Mobil Delvac XHP Ultra LE SCA 5W30

De 5W30 motorolie wordt verder aanbevolen voor gebruik in:

  • De nieuwste generatie Scania vrachtwagens en bussen die Scania LDF-4 goedkeuring vereisen;
  • Moderne motoren voor licht en zwaar transport uitgerust met roetfilter (DPF), indien in overeenstemming met de aanbeveling in de gebruikershandleiding;
  • Voor ACEA E6 of E7 is deze motorolie goedgekeurd;

Productbladen

Bovenstaande goedkeuringen zijn op de Mobil Delvac XHP Ultra LE SCA 5W30 op moment van schrijven. Omdat er nog weleens wat wijzigt wijzen wij u ook op de productbladen. Deze zijn beschikbaar in Engels en in het Nederlands. Hierop is ook de LDF 4 vermelding te vinden.