[layerslider id=”41″] [layerslider id=”42″]

Veelvuldig werkt Den Hartog samen met gemeenten en waterschappen. Voor elke toepassing van het machine- en/of industriepark adviseert en levert Den Hartog het juiste Mobil product om ervoor te zorgen dat de voorbeeldfunctie van de overheid wordt gewaarborgd. Den Hartog adviseert graag als het gaat om duurzaam onderhoud aan de installaties en/of machines. Ook biedt Den Hartog proactief ondersteuning. Daarnaast worden diverse trainingen gegeven om de medewerkers van overheidsorganisties de producten van Mobil op een goede manier te gebruiken.
Gemeenten en waterschappen willen graag op de verschillende locaties uniform werken. Voor gemeenten en waterschappen betekent uniformiteit:

  • Eenzelfde opzet van de smeerschema’s.
  • Dezelfde Mobil producten voor de verschillende locaties.

Deze aanpak sluit naadloos aan op de aanpak van Den Hartog.

Duurzaam werken met een Mobil product: onze verkoopmedewerkers adviseren u graag. Niet alleen met Mobil smeermiddelen, maar ook met Autodiesel Xtra en gasolie EN 590 Xtra kunt u brandstofbesparing realiseren. U ziet: net als Mobil neemt ook Den Hartog haar maatschappelijke verantwoordelijkheid omtrent energiebesparing.

  • Een assortiment waarbij, met zo min mogelijk producten, zoveel mogelijk automobielmerken gesmeerd kunnen worden conform de eisen en specificaties van de fabrikanten. Het voordeel: een beperkte voorraad waardoor er minder geld in de voorraden zit en de voorraden minder ruimte in beslag nemen. Ook milieurisico ’s worden hierdoor lager;
  • Kosteloos advies en een doelgerichte training van uw personeel.
  • Proactieve ondersteuning, wat betekent dat de verkoopafdeling van Den Hartog zelf het initiatief neemt om u goed te begeleiden en/of op te leiden.
  • Besparingen die te realiseren zijn met de inzet van producten uit de volgende productlijnen:
  • Mobil Delvac