MobilServ – Oliemonsterprogramma van ExxonMobil

Accepteer statistieken, marketing cookies om dit element te bekijken.

Waarom zou u gebruik maken van MobilServ? Eenvoudige en snelle manier van bemonstering. Met een smartphone kunt u vanaf nu alle informatie opsturen, progressie bekijken en resultaten beoordelen.

  1. Snelle respons
  2. Mobiel toegankelijk
  3. Scan-and-go
  4. Snelle toegang tot kerngegevens

Met de juiste instructie bent u zo op weg om uw gehele machinepark eenvoudig te bemonsteren. Super modern en efficient!

Offerte aanvraag
Binnen 2 uur een offerte!

Drie simpele stappen om een oliemonster te nemen

Drie simpele stappen tot een olie analyseWanneer u een representatief resultaat wilt analyseren zult u een representatief monster bij een constante frequentie, vanaf dezelfde locatie en met behulp van de juiste bemonsteringstechnieken moeten nemen. Drie simpele stappen.

Gratis bemonstering instructie

1 miljoen oliemonsters

MobilServ resultaten oliemonsters oliemonster

Het resultaat van 1 miljoen oliemonsters met MobilServ. Wat zijn de belangrijkste bevindingen? Waarom is het creeëren van een trendlijn zo belangrijk voor het analyseren van de prestaties van de motor?

MobilServ Marine

Binnenkort komt het monsternameprogramma van Mobil speciaal voor de Marine. Momenteel wordt dit programma getest door Den Hartog b.v. in de binnenvaartsector. Dit programma is ook onderdeel van het gehele MobilServ programma van ExxonMobil. Hierdoor zal dus ook dit systeem gebruik maken van de scan-and-go technologie. Door deze technologie is het mogelijk om op uw schip uw monsters eenvoudig te organiseren.

Meer informatie MobilServ

blankMobil Serv Lubricant Analysis (MSLA) is een nieuw ontworpen programma ondersteund door een geheel nieuwe website voor gebruikte olie analyses. Hiermee wordt het complete proces vanaf monstername tot uiteindelijke rapportage gestroomlijnd. MSLA is makkelijker en logisch in gebruik, en werkt eenvoudiger en sneller.

Gratis handleiding