MobilServ

Den Hartog b.v. » MobilServ

MobilServ: oliemonsterprogramma van ExxonMobil

MobilServ – Hoe neem je een oliemonster?

De voordelen van MobilServ voor de klant:

  1. Snelle respons
  2. Mobiel toegankelijk
  3. Scan-and-go
  4. Snelle toegang tot kerngegevens

Eenvoudige en snelle manier van bemonstering. Met een smartphone kan u vanaf nu alle informatie opsturen, progressie bekijken en resultaten beoordelen.

Klik hier voor uw gratis bemonstering instructie

Olie analyse: drie simpele stappen om een oliemonster te nemen

GeoffHet is belangrijk om te onthouden dat waar, wanneer en hoe je bemonsterd invloed heeft op de kwaliteit van het resultaat. Wanneer je een representatief resultaat wil analyseren zult u een representatief monster bij een constante frequentie moeten nemen, vanaf dezelfde locatie en met behulp van de juiste bemonsteringstechnieken.

Om de beste monsterresultaten te krijgen kan u zich het beste houden aan de volgende drie stappen. (lees verder)

26 sept 2016, Geoffrey Polanek, marketing adviseur, ExxonMobil

MobilServ Marine

Binnenkort komt het monsternameprogramma van Mobil speciaal voor de Marine. Momenteel wordt dit programma getest door Den Hartog b.v. in de binnenvaartsector. Dit programma is ook onderdeel van het gehele MobilServ programma van ExxonMobil. Hierdoor zal dus ook dit systeem gebruik maken van de scan-and-go technologie. Door deze technologie is het mogelijk om op uw schip uw monsters eenvoudig te organiseren.

Meer informatie

Mobil Serv Lubricant Analysis (MSLA) is een nieuw ontworpen programma ondersteund door een geheel nieuwe website voor gebruikte olie analyses. Hiermee wordt het complete proces vanaf monstername tot uiteindelijke rapportage gestroomlijnd. MSLA is makkelijker en logisch in gebruik, en werkt eenvoudiger en sneller. Lees verder

Klik hier voor uw gratis handleiding