Brandstoffen van essoBrandstoffen van esso

Tankpark Den Hartog

Brandstoffen van Esso voor uw bedrijf. Den Hartog beschikt over een eigen tankpark. Dit tankpark bevat 6 tanks en in deze tanks kan in totaal 23 miljoen liter brandstof opgeslagen worden. Dit betekent dat Den Hartog een grote voorraad brandstof ter beschikking heeft. Deze brandstof wordt gedeeltelijk gebruikt voor het bevoorraden van Esso en Autofood tankstations. Echter rijden er ook elke dag 14 tankwagens vol autodieselolie (ook benzine, gasolie, jetfuel, Avgas of BTL) richting u als klant om uw tank af te vullen. De kwaliteit van Esso brandstoffen zijn allemaal EN 590.

Hieronder kunt u meer lezen over de hoge kwaliteit van de Esso brandstoffen. Ook kunt u video’s over de invloed van de brandstof in uw motor hieronder bekijken. Wilt u echter direct een offerte?

Vraag offerte aan voor brandstof

Bel met Den Hartog
Of stuur een e-mail

Kwaliteit van de brandstof

Elke dag rijdt Den Hartog duizenden liters brandstof naar haar klanten in heel Nederland. Vanwege de grote voorraad diesel is Den Hartog in staat om brandstof de volgende dag te leveren. In sommige gevallen wordt de klant dezelfde dag nog geholpen. De hoeveelheid brandstof die Den Hartog op voorraad kan houden is 23 miljoen liter.

De kwaliteit van de diesel is hetzelfde als de kwaliteit van de Esso brandstoffen. Alle brandstoffen voldoen aan de EN 590 norm die gesteld wordt aan brandstoffen. U kunt deze EN 590 norm ook vinden op ons productblad. Hiernaast ziet u wat de Esso brandstoffen betekenen voor uw motor op het gebied van reinheid, vermogen en CO2 uitstoot.

Geïnteresseerd in de productbladen? Vraag deze op via info@denhartogbv.com.

brandstoffen van essoWilt u gewoon tanken?

Bezoek de website van Carfood

Wat doet de brandstof van Esso voor uw motor?

Het reinigen van de brandstofinjectoren verbeterd de prestaties van uw motor

Accepteer statistieken, marketing cookies om dit element te bekijken.

In de verbrandingskamer

Close-up, moleculen van dichtbij.

Accepteer statistieken, marketing cookies om dit element te bekijken.

Uitlaatkleppen van de motor