Heeft u een tankstation of een thuistank? Of tankt u bij een tankstation? Vind dan op deze pagina alle informatie die u mogelijk wil weten over de brandstoffen die wij aan u kunnen leveren. In elke gewenste situatie een oplossing om weer de juiste brandstof in uw machine toe te passen.

Duurzame brandstoffen

Met de ambitie om steeds meer duurzame brandstoffen aan onze klanten te leveren, hebben wij in de afgelopen paar jaar een compleet gamma met biobrandstoffen opgebouwd. Het gaat om verschillende biobrandstoffen die allemaal CO2 besparen. Daarnaast hebben de producten ook het prettige voordeel dat ze stikstof-, fijnstof-, en zwaveluitstoot terugbrengen.

Xtra Green Diesel logo

Carfood Motorbrandstoffen

Onder de naam Carfood Motorbrandstoffen exploiteren wij in Nederland ongeveer 60 tankstations. Met de Carfood tankpas kunt u in ieder geval terecht bij onze tanklocaties, maar ook bij ongeveer 840 andere locaties in Nederland en België. Ook u kunt van dit netwerk gebruik maken.

De eigen tankstations dragen de merken Esso, GT24 en Autofood. Van Esso zijn wij officieel de branded wholesaler. Op verschillende van deze locaties is het ook mogelijk om duurzaam te tanken.

blank
GT24 tankstation 2
autofood tankstation
Zakelijk tanken

Thuislevering

Naast tankstations leveren wij ook transportondernemingen, agrarische bedrijven en natuurlijk ook aan industriële bedrijven. Dit kunnen wij doen door een eigen, ultra-modern brandstoffendepot, met een capaciteit van 23 miljoen liter. Uit dit depot kunnen wij 40 (!) verschillende brandstoffen leveren. Met een eigen lab op dit depot kunnen wij brandstoffen van hoge kwaliteit garanderen.

Aangepaste afbeelding midden in de marine
blank
Blendinginstallatie 1
Kwaliteitsbrandstoffen

Zorgeloos tanken

Heeft u een eigen tankinstallatie? Loopt u weleens tegen vervuiling of een verstopt filter aan?

Om zorgeloos te kunnen tanken is kwaliteit van de brandstof en uw installatie noodzakelijk. Hoge kwaliteit brandstof in een vervuilde tank zorgt direct voor vervuilde brandstof. En op die manier lijden ook uw machines daaronder. Wij bieden u “Zorgeloos tanken”. Een jaarabonnement waarmee u voor een jaar verzekerd bent van hoge kwaliteit brandstof in een schone installatie.

U hoeft verder niet meer om te kijken naar uw installatie. Wij zorgen voor topconditie. Jaarlijks zullen we deze manier van werken evalueren. Ook in gevallen van nood zijn wij altijd beschikbaar.

Ik wil graag zorgeloos tanken