Smeermiddelen voor de Visserij

smeermiddelen voor de visserij mobilgard

Visserij – Trends

De kottervisserij, ook wel kleine zeevisvaart genoemd, richt zich voornamelijk op visserij dichtbij de kust. Het gaat hier dan voornamelijk om de Waddenzee, de Noordzee en het Kanaal. Wat zijn de trends in de visserij?

  • Aandacht voor uw gezondheid – Eet vis!
  • Duurzaamheid – Certificering volgens MSC (Marine Stewardship Council)
  • Nieuwe vistechnieken

Lees hieronder verder over de verschillende trends. En wat betekenen deze voor u? Maar nog veel belangrijker, hoe kunt u uw voordeel hiermee doen?

Smeermiddelen voor de Visserij

Olie en vet voor in de visserij. Wat kan u het beste gebruiken in uw kotter?

Mobilgard

De Mobilgard is een range producten speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart en de visserij. Afhankelijk van uw toepassing kan de product range toegepast worden op uw schip. Van keerkoppeling en generatorset, tot hoofdmotoren en de voortstuwing.

Mobil Grease

De Mobil Grease serie kunt u gebruiken om uw motoren en andere toepassingen te smeren met vet. Voor elke toepassing kunnen wij u helpen aan het juiste vet. Neem als voorbeeld de Mobil Grease XHP 222.

Bent u op zoek naar een smeerschema? Laat hieronder uw gegevens achter, geef aan voor welke toepassing u een smeerschema wil. Ontvang binnen één werkdag uw smeerschema.

Duurzaamheid – Marine Stewardship Council

Ook in de visserij wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Steeds meer vissers kiezen voor certificering volgende MSC (Marine Stewardship Council). Waarom doen zij dit en wat houdt MSC in? Lees verder over duurzaamheid.

Nieuwe technieken om te vissen

Nieuwe technieken om te vissenIn alle branches volgen technologische ontwikkelingen zich razendsnel op. Zo ook in de visserij. Nieuwe vistechnieken worden onderzocht en getest. Wat kan dit voor u als ondernemer betekenen? Lees hier verder.

CO2 Saving Diesel

CO2 Saving Diesel tanken

Naast een besparing van CO2 doormiddel van synthetische motorolie, is het ook mogelijk om CO2 te besparen door het gebruik van biologische brandstof. Met BTL (HVO) is het mogelijk om tot 90% CO2 te besparen. Tevens is het mogelijk om fijnstof, stikstofuitstoot te besparen.