Bunkerbedrijven – Olie op het water

Bunkerstation Delta bunkerbedrijven bunkerpartners

Bunkerbedrijven – Bunkerpartners

Voor het bevoorraden van binnenvaartschepen en kustvaartschepen maken wij gebruik van bunkerbedrijven met een bunkerstation. Deze bedrijven werken samen met Den Hartog om schepen te kunnen voorzien van de hoogste kwaliteit olie. Den Hartog b.v. kan zorgen voor een snelle levering en een deskundig advies voor uw schip. Een bunkerstation met bunkerboot kan vervolgens het product op uw schip leveren.

Hieronder ziet u welke bunkerbedrijven met ons in samenwerking zijn om u te voorzien van alle gewenste olie of brandstof op uw schip.

De genoemde bunkerbedrijven kunnen gezien worden als gewaardeerde ambassadeurs waar wij een fijne samenwerking mee hebben.

Smeermiddelen voor de binnenvaart

Voor het beleveren van de binnenvaart zijn de bunkerstations essentieel. Een bunkerstation is eigenlijk een tankstation voor de binnenvaart. Een bunkerbedrijf heeft de beschikking over één over meerdere bunkerboten, ook wel leurschepen genoemd. Een bunkerboot is in staat om al varend een binnenvaartschip te bevoorraden. Een voordeel hiervan is dat het binnenvaartschip geen tijd kwijt is aan het laden van brandstof.

Op een bunkerstation zijn vaak verschillende brandstoffen beschikbaar. In de eerste plaats rode gasolie, een accijnsvrij product. Dit kunt u afnemen als u aan kunt tonen dat u internationaal goederen vervoert. Als er veel pleziervaart is op de locatie van het bunkerstation is het ook mogelijk daar blanke diesel te tanken. Maar ook de aanschaf van benzine en petroleum bij een bunkerstation is mogelijk.

Naast brandstoffen zijn er op de bunkerstations ook oliën aan te schaffen. Bij onze bunkerschepen kunt u Mobil olie kopen om uw schip vloeiend te laten varen.

Tot slot kunt u ook eventuele proviand of motoronderdelen bestellen via een bunkerstation. Zij zorgen er dan voor dat u uw eten, drinken en motoronderdeel geleverd krijgt op het moment dat u de volgende keer komt bunkeren.

Bunkerstations zijn vaak te vinden langs drukke vaarwegen. Dit kunt ook zien op deze kaart.

Dekker & Stam

Dekker en Stam

Bunkerstation Delta

Bunkerstation delta bunkerboot bunkerstation

A. Nobel en Zn.

A nobel bunkerboot bunkerstation

Reinplus Fiwado

Reinplus Fiwado bunkerboot bunkerstation

Oliehandel J. Terlouw

Oliehandel J Terlouw bunkerboot bunkerstation