Den Hartog Marine

Den Hartog Marine

Smeren, niet met water!

Naast het smeren van rijdende, rollende en schuivende apparatuur, machines en voertuigen heeft Den Hartog b.v. ook een significant belang in het smeren van vaartuigen. Motoren, keerkoppelingen, schroefaskokers, generatoren en alle andere machines aan dek van een schip worden door Den Hartog gesmeerd. In samenwerking met ExxonMobil is Den Hartog in staat een breed scala aan verschillende smeermiddelen aan de klant te bieden voor elke gewenste toepassing.

Typische scheepvaart oliën zijn de Mobil Delvac en Mobilgard van Mobil (klik op de naam voor meer informatie), waarbij de Mobilgard speciaal ontwikkeld is voor scheepvaart en de Mobil Delvac ook gebruikt voor vrachtwagens, schovels, kranen, etc.

Mobilgard HSD en HSD+ 15W40

Maritime industry 2017 Den Hartog MarineOp 15 maart 2017 is de Mobilgard HSD geïntroduceerd in samenwerking met ExxonMobil Marine. Dit product is speciaal samengesteld voor de scheepvaart en kan vanaf nu weer bij Den Hartog Marine besteld worden!

Watertaxi Rotterdam

Watertaxi op Mobil SHC 629

Door het gebruik van de Mobil SHC 627 is aan Watertaxi Rotterdam voorgesteld het aantal verversingen per jaar van 14x terug te brengen naar 1,75x per jaar. Een theoretische afname van bijna 88%!

baggeren baggerbedrijven smeermiddelen baggerBaggersector

Waar krijgen deze baggerbedrijven vandaag de dag mee te maken? Wat zijn trends in de baggersector? Lees hier verder over de verschillende trends. En wat betekenen deze voor u?

Bunkerbedrijven bunkerstationBunkerbedrijven

Bunkerbedrijven maken een belangrijk onderdeel uit in het netwerk van Den Hartog. Zij leveren de Mobil olie die u wilt hebben bij u aan boord. Lees hier over de toegevoegde waarde van de bunkerstation.

Scheepswerven

Scheepswerven Mobil olie

Nederland beschikt over een grote hoeveelheid scheepswerven. Als land aan zee zijn wij dat toch verplicht. Lees hier verder wat wij voor u als bedrijf met een scheepswerf kunnen betekenen.

Visserij

visserij mobilgard smeermiddelen voor de visserijDe kottervisserij, ook wel kleine zeevisvaart genoemd, richt zich voornamelijk op visserij dichtbij de kust. Het gaat hier dan voornamelijk om de Waddenzee, de Noordzee en het Kanaal. Wat zijn de trends in de visserij?