Ron MollenDe jonge ondernemer Ron Mollen had geheel eigen redenen om met Den Hartog en het Mobil Bag in Box display op te starten. Met veel enthousiasme, vakkennis en inzet onderhoud en hersteld hij de auto´s van zijn klanten. Hij kwam via de beurs in Automotive Vakbeurs in Gorinchem in contact met Den Hartog. ´Ik zag het concept meteen zitten. Beperkte voorraad, dus beperkte kosten, maar tegelijkertijd wel alle specificaties in huis` En als de verpakking leeg is, kan 90 % zo bij het oud papier. Netjes opgeruimd én goed voor het milieu.

Ron Mollen“Als topmerken als Porsche, Mercedes AMG, Volkswagen ABT, Aston Martin, Bentley en Corvette af fabriek al hun modellen afvullen met Mobil 1, dan heb ik er alle vertrouwen in” aldus Ron Mollen. Daarnaast zorgt Den Hartog ervoor dat mijn werkplaats ook een subtiele Mobil look en feel krijgt, vindt ik mooi !`

De klantenkring van Ron is divers, personenwagen en bedrijfswagens van jong gebruikt tot nog volledig in de fabrieksgarantie. Maar ook klanten met exclusieve oldtimers vinden hun weg naar Mobile Invention in Beek en Donk.

Ron Mollen had al snel door, dat vanwege zijn brede klantenkring, hij niet kon vertrouwen op een ´standaard motorolie´ Bovendien werkt hij graag met kwaliteit en wil dit ook naar buiten toe uitdragen aan zijn klanten, een A-merk als Mobil geeft de consument vertrouwen, aldus Ron. Met het Bag in Box display heb ik alle oliesoorten die ik nodig heb gewoon op voorraad, gebruiksvriendelijk opgeborgen en het display voldoet uiteraard aan alle milieu-eisen.

De zaken gaan goed, zo goed zelfs dat de huidige rRon Mollenuimte al te klein geworden is, daarom staat er voor dit jaar een verhuizing naar Asten gepland. Uiteraard verhuist het Bag in Box display mee en krijgt het ook daar een prominente plaats in de werkplaats.

Lees hier over een andere ondernemer die het succes van het Bag in Box rek heeft ondervonden.