De Mobil 1 ESP 5W30 is de vervanger van de Mobil 1 ESP Formula 5W30. Het product verschilt op een enkele goedkeuring. De Mobil 1 ESP Formula 5W30 wordt geleidelijk vervangen door de Mobil 1 ESP 5W30. Deze olie is ook een zogenaamde Low-SAPS olie. Laag asgehalte en een laag zwavel- en fosforgehalte.

Dit product is aanbevolen voor moderne motoren, en in het bijzonder bij krachtige benzine- en dieselmotoren in de nieuwste personenwagens, SUV’s en bestelbussen. Ook is het product volledig compatibel met de meeste recente Diesel Particle Filters (DPF’s) en Gasoline Catalytic Converters (CAT’s).

Fabrikantsgoedkeuringen Mobil 1 ESP 5W30

Op de lijst met fabrikantsgoedkeuringen voor de Mobil 1 ESP 5W30 staan veel grote en gerenommeerde autofabrikanten. Voorbeelden hiervan zijn Mercedes Benz, General Motors, Porsche en PSA groep (Peugeot, Citroën, Renault). Daarnaast heeft dit product goedkeuringen van instanties als ACEA en API. Lees hieronder alle fabrikantsgoedkeuringen en download eventueel de productbladen van de Mobil 1 ESP 5W30 in het Engels.

Instanties

ACEA C2-16, ACEA C3-16

API CF

Autofabrikanten

Crysler MS-11106

PSA Groep B71 2290

PSA Groep B71 2297

GM Dexos2

Jaso DL-1

Productbladen

Vindt op bijgevoegde links de productbladen in het Engels.

Wilt u meer weten over deze goedgekeurde motorolie? Neem dan contact op met onze helpdesk door op onderstaande link te klikken. U kunt het product ook kopen via onze webshop.

Terug naar de vorige pagina