Goed nieuws! De BMW Longlife-04 goedkeuring is nu ook afgegeven op de Mobil Super 3000 Formula V 5W30! Deze goedkeuring was ook al afgegeven aan de Mobil Super 3000 XE 1 5W30, maar nu dus ook op dit product. Naast de BMW LL-04 goedkeuring heeft dit product ook goedkeuringen van Mercedes Benz, Volkswagen en Porsche. Het prestatieniveau, aangeduid door ACEA en API is hoog.

BMW LL-04

BMW introduceerde hun Longlife-04-specificatie al in 2004, destijds om te voldoen aan Euro 4-emissie eisen, en later de Euro 5-emissie eisen. Nu heeft de autofabrikant nieuwe motortestvereisten ontwikkeld. Een voorbeeld daarvan is de BMW N20-duurzaamheidstest voor aangescherpte emissie eisen voor benzinemotoren en duurzaamheid in GDI-motoren (direct
ingespoten benzine motoren). Nog zwaardere eisen voor de BMW motoren dus.

Mobil en BMW LL-04

Om te voldoen aan de “nieuwe” BMW LL-04 norm volgens de aangescherpte motortesten is eerder al de Mobil Super 3000 XE 1 5W-30 geïntroduceerd. Daar komt nu dus deze 5W30 bij. Ook voor BMW’s bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Mobil Super 3000 Formula V 5W30

Breed inzetbaar

Deze 5W30 is naast verschillende BMW modellen in meer auto’s inzetbaar. Zo heeft het product op het moment van schrijven ook een goedkeuring voor verschillende Porsche, Mercedes Benz en Volkswagen groep (ook Audi, Skoda, Seat ea) modellen.

Productbladen

Hoewel het vers nieuws is, kunt u de vernieuwde productbladen al vinden op onze website. Zowel een Nederlands productblad als een Engels Datasheet zijn beschikbaar.

Verpakkingen Mobil Super 3000 Formula V 5W30

Verpakkingen van de V 5W30 met vermelding van de BMW LL-04 goedkeuring zullen gefaseerd worden ingevoerd. Zodra de verpakkingen met huidige goedkeuringen zijn uitverkocht komen verpakkingen met de aanvullende goedkeuring beschikbaar.