De Mobil 1 ESP LV 0W30 is een volledig synthetische motorolie met een lage viscositeit. Hierdoor is het mogelijk om uitstekende prestaties te combineren met brandstofbesparing. Daarnaast heeft de Mobil 1 0W30 een uistekende thermische en oxidatiestabiliteit.

Vervanger van Mobil 1 0W30 FE

De Mobil 1 ESP LV 0W30 is de vervanger van de Mobil 1 0W30 Fuel Economy. Het Fuel Economy product had de Ford WSS-M2C920-A goedkeuring. Dit nieuwe product de Mobil 1 ESP LV 0W30 heeft deze goedkeuring niet. Echter is dit product speciaal ontwikkeld voor de nieuwste Jaguars en Land Rovers.

Net als de Mobil 1 ESP 5W30 maakt dit product onderdeel uit van de Mobil 1 serie. De prodcuten van Mobil 1 worden gekozen voor extreme omstandigheden. Bekende fabrikanten als McLaren, Bentley, Porsche, Mercedes Benz AMG en Corvette vertrouwen op de verschillende producten van Mobil 1. Wanneer een product Mobil 1 wordt genoemd is dit automatisch een vol synthetische motorolie voor extreme omstandigheden.

Mobil 1 ESP LV 0W30

Mobil 1 ESP LV 0W-30 is ontwikkeld om te voldoen aan de nieuwste Jaguar Land Rover STJLR.03.5007-specificatie. Deze nieuwe geavanceerde volledig synthetische motorolie is geformuleerd om volledig compatibel te zijn met de nieuwste Gasoline Particulate filters (GPF’s). De nieuwste personenwagens die rijden op benzine worden tegenwoordig ook standaard uitgerust met een zogenaamde dieselfilter. Dit wordt gedaan om toch zo min mogelijk fijnstof- en stikstofdeeltjes uit te stoten. De Jaguar Land Rover STJLR.03.5007 goedkeuring wordt onder andere gevraagd voor Jaguar Land Rover 2.0 L Ingenium 4 cilinder motoren.

Instanties

ACEA A5/B5-16, ACEA C2-16

API SN, API SL

Autofabrikanten

Jaguar Land Rover STJLR.03.5007

Productbladen

Vindt op bijgevoegde links de productbladen in het Engels en het Nederlands.

Wilt u meer weten over deze goedgekeurde motorolie? Neem dan contact op met onze helpdesk door op onderstaande link te klikken. U kunt het product ook kopen via onze webshop.