Klantsuccessen

Den Hartog b.v. » Klantsuccessen

Dekker en Stam

Dekker en Stam is een vertrouwd gezicht in Hardinxveld Giessendam voor het leveren van gasolie, smeermiddelen en scheepsbenodigdheden voor de binnenvaart en scheepvaart gerelateerde bedrijven. Een familiebedrijf waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. U vindt ons langs de druk bevaren rivier ‘de Merwede’. Ook vanaf de wal zijn wij te vinden op onze ligplaats, het Langeveer.

Mammoet

Mammoet is een toonaangevende speler als het gaat om zwaar hijswerk en multimodaal transport. Mammoet gebruikt de Mobil SHC producten mede vanwege het brede temperatuur bereik en de hoogwaardige adviezen en dienstverlening van Den Hartog .

IHC Merwede

IHC, de absolute wereldmarktleider in de bouw van gespecialiseerde schepen voor de natte mijnbouw- en baggeractiviteiten. Daarnaast een belangrijke speler op het gebied van complexe custom-built offshore schepen. Waarom gebruikt IHC de olie van Mobil, geadviseerd en geleverd door Den Hartog? Mobil: wereldwijd beschikbaar, Den Hartog: professionele smeerschema's, een zeer snelle levering en adequate hulp en reactie bij vragen of problemen . Bekijke de referentie video.

Suikerunie

Gedurende 6 maanden is het van essentieel belang dat alle machines & toepassingen van de Suikerunie onafgebroken draaien. Ongeplande stops zijn uit de boze . Dat betekent dat de machines bij aanvang van de 6 maanden in topconditie zijn en de risico's zoveel mogelijk gereduceerd moeten worden. Gezien het belang werken wij alleen met zeer hoogwaardige producten. En dat heeft Mobil . Daarnaast moet je een leverancier hebben die betrouwbaar is in de leveringen en snel kan acteren als dat nodig is . En dat vinden wij in Den Hartog bv.

A Jansen

A Jansen is een bekende speler op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, transport en verhuur. A Jansen bespaarde met de inzet van Mobil Delvac tientallen liters olie per truck per jaar ! Daarnaast kiezen zij voor de kwaliteit, kennis en service van Den Hartog!

Bunkerstation Delta

Bunkerstation Delta B.V. is een toeleveringsbedrijf voor de binnenvaart, gevestigd nabij het drukst bevaren rivierenknooppunt van Europa in de plaats Dordrecht. Al decennia lang werken zij met Den Hartog en gebruiken zij de smeermiddelen van Mobil. Een combinatie van goede producten, en een zeer betrouwbare leverancier.

Damen

Wie kent Damen niet? 1 van de bekendste bedrijven ter wereld op het gebied van ship building. Damen staat bekend om haar kwaliteit, innovatief vermogen en flexibiliteit. Dit vraagt om producten die deze eigenschappen bezitten en wereldwijd beschikbaar zijn. En een leverancier die met deskundig advies en een adequate levering meer dan voldoet aan de strikte eisen van Damen.

De Groot Autoservice

De Groot Autoservice is een officiële Seat, Audi, VW en Skoda dealer. Als specialist in tuning, werden oliën getest van verschillende merken. Welke olie levert de beste prestaties…?. Bekijk de film en ontdek waarom De Groot Autoservice koos voor de Mobil 1 producten en Den Hartog.

Den Breejen

Den Breejen is een bekend Autobedrijf in Gorinchem. het bedrijf is opgericht in 1938. Den Breejen doet al decennia lang zaken met Den Hartog. Snelheid van leveren en een gedegen relatie zijn hierbij belangrijke criteria voor het bedrijf. Uiteraard is het van belang dat er kwalitatief hoogwaardige smeermiddelen worden geleverd. Maar dat is met Mobil natuurlijk geen enkel probleem!

Iveco Schouten

IVECO Schouten is dealer van IVECO en Fiat bedrijfswagens met vestigingen in Almkerk, Alblasserdam, Tiel, Tilburg, Spijkenisse, Utrecht en Veghel. Zij bieden een totaalconcept van sales, after sales, financiering, reparatie- en onderhoudscontracten, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen. Iveco Schoute is de grootste dealer voor bedrijfswagens in Nederland. De relatie met Iveco Schouten met Den Hartog is er een van 40 jaar. Den Hartog is met haar Mobil producten steeds weer in staat te voldoen aan de hoge eisen die door de fabrikanten worden gesteld. Dit in combinatie met de service en betrouwbaarheid, maakt Den Hartog een unieke leverancier!

Barend Kemp

Barend Kemp is een specialist in grondverzetmaterieel. Zji zijn importeur van KOBELCO rupsgraafmachines, IHI minigravers en rupsdumpers, KATO rupsgraafmachines, BENS rupsdumpers en Gallmac mobiele graafmachines. Daarnaast is  Barend Kemp succesvol dealer van Atlas mobiele graafmachines en specialist in uitrustingsstukken zoals sorteergrijpers, boomknijpers, trilblokken, kantelstukken, graafbakken, sloophamers, grondboren, maaikorven en verlenggieken. Een toonaangevend bedrijf dat bekend staat vanwege servicegerichtheid. Een klant verlaat het bedrijf niet zonder goed geholpen te zijn. In dat opzicht zijn er nogal wat overeenkomsten tussen Barend Kemp en Den Hartog. De Mobil olie wordt afgenomen vanwege de vele fabrikants goedkeuringen. Den Hartog staat bij Barend Kemp bekend om gedegen adviezen, de oplossingsgerichte werkwjize, de productkennis en de goede relatie met de vertegenwoordiger.

Maton Groep

Maton is een bekende speler als het gaat om recycling, slopen, asbestverwerking en bodemsaneringen. Bescherming van de machines en energy savings zjin van groot belang voor de Maton Groep. Maton heeft Den Hartog leren kennen als service gerichte en deskundige organisatie.

Reimerswaal

Reimerswaal Dredging is een familie bedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in zand- en grindwinning van de rivier- en zeebodem. De high tech schepen zijn door de jaren heen altijd al uitgerust met de nieuwste technieken om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. In oktober 2012 is de  nieuwe multifunctionele hopper zuiger Reimerswaal met een laad capaciteit van 6000m3 in de vaart gekomen. Zij kozen voor de smeermiddelen van Mobil, geleverd door Den Hartog. Den Hartog is flexibel, heeft een snelle response en heeft een goede naam in de baggermarkt. De Reimerswaal gebruikt de Mobilgard. Hiermee is zij gegarandeerd van een schonere motor, verlengde verversingsintervallen, energy savings en daarnaast zijn  de producten wereldwijd beschikbaar.

Roba Metals

Roba Metals staat in de markt bekend als onafhankelijke partij die in staat is zowel maatwerk als standaard producten te leveren. Ook op het gebied van recycling beheerst Roba Metals de hele keten. Bij de aanschaf van de nieuwe pers is Roba Metals op zoek gegaan naar een olie die aan meerdere eisen voldeed: (1) breed temperatuur bereik, (2) verlaging van de temperatuur, (3) verlenging levensduur van de pers. Zo is Roba Metals op advies van Den Hartog de Mobil DTE 10 Excel gaan gebruiken. Dit product verlaagde de temperatuur aanzienlijk en laat de pers tot op heden feilloos draaien. Tevens is Roba Metals met Den Hartog gekomen tot een standaardisatie van de oliën die gebruikt worden. Dit voorkomt de kans op fouten en hierdoor is de voorraad olie verlaagd.

UMC

Het UMC Utrecht is een academisch ziekenhuis. Een continue stroomvoorziening is levensbelang. Het UMC kampte met een probleem genaamd "fretting". Om dit probleem op te lossen is contact opgenomen met Den Hartog. Met behulp van de Mobil Pegasus loste Den Hartog het probleem op en wist Den Hartog een verdubbeling van de standtijd te realiseren.

Van Zessen

Van Zessen uit Lexmond is een succesvolle Peugeot en  Mitsubishi dealer met het kwaliteitskeurmerk van Bosch. Van Zessen en Den Hartog hebben een relatie van enkele decennia. Den Hartog weet met haar kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende dienstverlening steeds weer te voldoen aan de wensen en eisen van Van Zessen.

Volker Stevin

Volker Stevin Materieel is een materieeldienst en zelfstandige werkmaatschappij van VolkerWessels met werkzaamheden geconcentreerd in de sectoren Wegen, Energie Infra & Telecom, Beton & Waterbouw en Spoorwegbouw/specialismen. Goede producten en betrouwbaarheid van de leverancier is van essentieel belang. En dat blijkt niet vanzelfsprekend te zijn.... Volker Stevin selecteerde Den Hartog vanwege haar hoogwaardige producten, de leveringsbetrouwbaarheid en de invulling die Den Hartog levert aan sustainability.