Grote voorraad & advies

Den Hartog b.v. » Grote voorraad & advies

Gedegen advies

Met meer dan 60 jaar ervaring bent u bij Den Hartog aan het juiste adres voor een goed advies. U kunt bij ons terecht met een probleem, wij gaan aan de slag en komen met een oplossing. De bewijzen staan op de site. Neem het fretting probleem van het UMC, of het probleem dat AWETA had (lees hier de casus). Zo zijn er nog tal van voorbeelden beschikbaar. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten bij het opstellen van smeerschema’s en heeft u direct toegang tot onze tech-desk. Ook beschikken wij over resources van ExxonMobil die meedenken over het oplossen van problemen c.q. het adviseren van de juiste olie.

Grote voorraad = direct leveren

Den Hartog beschikt over een zeer grote voorraad. Daarom kunnen uw bestellingen (zowel bulk als verpakt) standaard binnen 24-48 uur worden bezorgd. Veelal geldt: “vandaag besteld, morgen in huis”. Uiteraard is het mogelijk om uw producten met spoed (= binnen 24 uur) te laten bezorgen. Dit alles dankzij het unieke logistieke systeem van Den Hartog en de bijzonder grote voorraad.

De beste producten

Van personenauto’s tot vliegtuigmotoren, van papiermachines tot energiecentrales: Mobil ontwikkelt, in nauw overleg met de machinefabrikanten (OEM), continu technologisch hoogwaardige smeermiddelen en toepassingen om aan de eisen van de klant te voldoen. Het Mobil productassortiment voldoet en overtreft veelal de strengste industriespecificaties en eisen van veel machinefabrikanten (OEM).

Totaal leverancier: wij leveren zowel smeermiddelen als brandstoffen!

Den Hartog is een totaalleverancier. Naast smeermiddelen levert Den Hartog eveneens kwalitatief hoogwaardige brandstoffen onder de merknaam Autofood. Onder deze merknaam worden brandstoffen geleverd die alleen bij “klasse A” maatschappijen worden ingekocht. Veel van onze klanten nemen zowel smeermiddelen als brandstoffen bij Den Hartog af.

 

Mobil 1