Papiersector – Papierfabriek

Papiersector papierfabriek

Papiersector – Trends

Hieronder leest u over de trends waarmee bedrijven actief in de papiersector vandaag de dag te maken krijgen op het gebied van olie, maar ook in het algemeen, waar loopt een papierfabriek tegenaan?

  • Krimpende markt
  • Een gesmeerd papierproces
  • Olieverbruik reduceren

Lees hieronder verder over de verschillende trends. En wat betekenen deze voor u? Maar nog veel belangrijker, hoe kunt u uw voordeel hiermee doen? Zeker in papierfabrieken is het erg essentieel om de juiste smeermiddelen te gebruiken.

Smeermiddelen voor de papiersector 

Olie voor in de papiersector, vindt hier de olie die u nodig heeft. Wij kunnen u helpen uw volledige fabriek te smeren.

Mobil DTE PM

De Mobil DTE PM is een olie speciaal ontwikkeld voor de papierindustrie. De afkorting PM staat dan ook voor Paper Machines. De olie wordt vaak gebruikt voor circulatiesmering van tandwielen en lagers.

Mobil SHC PM

Naast de Mobil DTE PM is er ook een synthetische circulatieolie met de naam Mobil SHC PM. Wederom staat de afkortin PM voor Paper Machine. Dit product is nog beter geschikt bij extreem hoge temperaturen.

Mobilith SHC PM

De Mobilith SHC PM is net als de SHC PM synthetisch en speciaal ontwikkeld voor de papierindustrie. Ook hier staat PM voor Paper Machine. Dit vet kan tegen extreem hoge temperaturen van de papiermachines. Daarnaast is dit vet in combinatie van water ook goed te gebruiken.

Bent u op zoek naar smeermiddelen voor uw papiermachine? Neem dan contact op met ons, en wij helpen u graag verder.

Olie in de papierfabriek

Olie in de papierfabriek. In de papierfabriek staat een lange lijn met papiermachines die allemaal gesmeerd moeten worden. Dit gebeurd met olie en met vet. Lees hier over het volledige proces en welke olie of welk vet u daarvoor het beste kunt gebruiken.

blank

Mobil Polyrex EM in de papierfabriek

Mobil Polyrex EM Proof of PerformanceHet gebruik van Polyrex EM levert de gebruiker een vetverbruik op wat twee keer zo laag ligt als voorheen. Ook wordt de levensduur van de lagers verdubbeld.