Bouwsector

Bouwsector – Trends

Hieronder leest u over de trends waarmee bedrijven actief in de bouwsector vandaag de dag te maken krijgen op het gebied van olie, maar ook in het algemeen.

Lees hieronder verder over de verschillende trends. En wat betekenen deze voor u? Maar nog veel belangrijker, hoe kunt u uw voordeel hiermee doen?

Smeermiddelen voor de bouw 

Olie voor in de bouwsector, vindt hier de olie die u nodig heeft. Wij kunnen u helpen uw volledige wagenpark te smeren.

Mobil Delvac

Met Mobil Delvac kunt u de motor van uw vrachtwagen, kraan, shovel of andere toepassing smeren. De Mobil Delvac serie is een uitgebreide serie motoroliën die gebruikt worden in heavy-duty machines en zwaar transport. Het smeren van uw machines past hier dus zeker bij.

 Mobil Grease

De Mobil Grease serie kunt u gebruiken om uw machines te smeren met vet. Voor elke toepassing kunnen wij u helpen aan het juiste vet. Neem als voorbeeld de Mobil Grease XHP 222.

Bent u op zoek naar een smeerschema? Laat hieronder uw gegevens achter, geef aan voor welke toepassing u een smeerschema wil. Ontvang binnen één werkdag uw smeerschema.

CO2 prestatieladder aanbestedingen bouwlogistiek logistiek in de bouw olie in de bouwCO2 prestatieladder

De CO2 prestatieladder speelt een prominente rol bij bedrijven in de bouwnijverheid. De voordelen bij het gebruik van deze ladder zijn erg groot. Wat betekent dit concreet voor u?

Bouwlogistiek

BouwlogistiekEen grote trend in de bouwnijverheid ligt op het gebied van logistiek. Bouwlogistiek is op dit moment vaak niet optimaal georganiseerd. Er wordt veel gebruik gemaakt van bestelbussen en vrachtwagens zonder hoge beladingsgraad. Lees hier verder.

CO2 Saving Diesel

CO2 Saving Diesel tanken

Naast een besparing van CO2 doormiddel van synthetische motorolie, is het ook mogelijk om CO2 te besparen door het gebruik van biologische brandstof. Met BTL (HVO) is het mogelijk om tot 90% CO2 te besparen. Tevens is het mogelijk om fijnstof, stikstofuitstoot te besparen.

Green truck fuel

Green truck Fuel HVO biobrandstofDoormiddel van zero emission en low emission wil TLN de uitstoot van vrachtverkeer terug dringen. Dit wordt gedaan met biobrandstoffen en staat bekend als Green Truck Fuel.