Bag in Box oplossing

Bag in Box rek

15 tot 20 euro extra marge per onderhoudsbeurt!

Er was een tijd dat een universeel autobedrijf met twee verschillende soorten motorolie bijna alle automerken kon onderhouden. Nu is dat anders, het lijkt wel of iedere autofabrikant eigen specificaties heeft. Voor de universele garage is dit natuurlijk een flinke uitdaging. De eerste reactie is dat men naar “de fles” grijpt.  Technisch zeker een oplossing, maar wel een dure. U verliest gemiddeld € 15 tot 20 euro marge per onderhoudsbeurt. Den Hartog heeft het Bag In Box systeem voor u.

Met ons exclusieve bag in box systeem smeert u volgens voorschrift, behoudt u uw marge en verminderd de hoeveelheid afvalverpakking met 90 %. 6 specifieke oliesoorten, 20 liter per soort op voorraad in een praktische rek, gebruiksvriendelijk én ondersteund met onze eigen kentekenmodule.

Innovation Award

Bag in boxSmurfit Kappa deelt ieder jaar de Innovation Award uit aan bedrijven die innoverend zijn op het gebied van verpakkingsontwerpen en -ontwikkelingen. Dit jaar wist het door Kwik-Fit en Mobil Den Hartog ontwikkelde Bag in Box-systeem de eer naar zich toe te trekken. De award uitgereikt.

Getest, gekeurd, bewezen

Bag in boxHet Bag in Box systeem is uitvoerig getest op eisen voorgeschreven van uit de ADR. Het innovatieve systeem heeft alle proeven glansrijk doorstaan! De Bag in Box getest.

Autobedrijf John Peeters

Bag in BoxAutobedrijf John Peeters staat achter het Bag in Box concept. Opgericht in 1988 repareert John Peeters alle merken. In totaal zijn er 5 vakmonteurs enthousiast bezig met onderhoud en reparaties. Het succes van Peters.

Autobedrijf Ron Mollen

Ron MollenDe jonge ondernemer Ron Mollen zag het concept van de Bag in Box direct zitten. Beperkte voorraad, dus beperkte kosten, maar tegelijkertijd wel alle specificaties in huis. Het verhaal van Ron.