Universele autogarages

Den Hartog | Bag in Box | smeerolie

Welke olie heeft u nodig? Vul uw kenteken in

Universele autogarages – Trends

  • Veel universele autobedrijven zijn onderdeel van een formule als Bosch Carservice, zo’n 82%
  • Onderscheidend vermogen, merk en uitstraling worden steeds belangrijker voor autogarages
  • Steeds meer oliespecificaties vanuit autofabrikanten (Wellicht is het Bag in Box concept een oplossing voor u?)
  • Prijs blijft belangrijk

motorolie

Motorolie

Wanneer u in uw auto rijdt heeft de motor van uw auto olie nodig. Dat is belangrijk voor de werking en bescherming van uw motor. Ook van belang zijn is de juiste olie in de juiste motor.

OEM-goedkeuringen en oplossingen

Er was een tijd dat een universeel autobedrijf met twee verschillende soorten motorolie bijna alle automerken kon onderhouden. Nu is dat anders, het lijkt wel of iedere autofabrikant eigen specificaties heeft. Voor de universele garage is dit natuurlijk een flinke uitdaging.

Zoek naar juiste goedkeuringen op de olie

Bag in box rek voordelen

Bag-in-Box concept

Het bag-in-box concept is door Kwik-Fit en Den Hartog b.v. samen ontworpen om de automarkt te helpen bij alle oliespecificaties en goedkeuringen. Met dit concept heeft u zes tot twaalf verschillende oliën op een klein oppervlak bijeen.

Mobil 1 serieMobil 1 Workshop Programma

Steeds meer universele autogarages zijn op zoek naar mogelijkheden om onderscheidend te zijn ten opzichte van hun concurrenten. U kunt dit doen met Mobil 1 Workshop programma.

Auto Reuvers

Mobil 1 WorkshopWat betekent het gebruik van het Mobil 1 Workshop Programma voor u? Denniël, van Auto Reuvers in Losser, verteld het u hier. “Wij hebben gekozen voor een A-merk met een schappelijke prijs”. Het Mobil 1 Workshop Programma in de praktijk.

Autobedrijf John Peeters

Bag in BoxAutobedrijf John Peeters staat achter het Bag in Box concept. Opgericht in 1988 repareert John Peeters alle merken. In totaal zijn er 5 vakmonteurs enthousiast bezig met onderhoud en reparaties.

Auto Elektrische trends

Grootste trends gehele automarkt

De grootste trends tot en met 2025 in de Automotive markt richten zich allemaal op de elektrische auto. 3 van de vijf belangrijkste trends spitsen zich hierop toe. Dit blijkt uit een enquête van KPMG.