Agrarische sector

Den Hartog b.v. » Branches » Agrarische sector

Agrarische sector – Landbouw

Mobil Grease Mobil Delvac Mobil agri agrarische sector

Agrarische sector – Trends

Hieronder leest u over de trends waarmee bedrijven actief in de agrarische sector vandaag de dag te maken krijgen op het gebied van olie, maar ook in het algemeen.

  • Emissie eisen op CO2 gebied
  • Brandstofbesparingen
  • Milieueisen en richtlijnen

Lees hieronder verder over de verschillende trends. En wat betekenen deze voor u? Maar nog veel belangrijker, hoe kunt u uw voordeel hiermee doen?

Smeermiddelen voor de landbouw

Olie voor in de landbouw, vindt hier de olie die u nodig heeft. Wij kunnen u helpen uw volledige wagenpark te smeren.

Mobil Delvac

Met Mobil Delvac kunt u de motor van uw vrachtwagen, tractor of andere toepassing smeren. De Mobil Delvac serie is een uitgebreide serie motoroliën die gebruikt worden in heavy-duty machines. Het smeren van uw machines past hier dus zeker bij.

Mobil Agri

Met Mobil Agri serie kunt u gebruiken om de tractors in uw bedrijf te smeren. Deze olie kan gebruikt worden voor de motor, maar ook voor  de hydrauliek en aandrijving van de tractor. Mobil Agri draagt al de naam van de sector, en is speciaal voor de Agrarische sector ontwikkeld.

Mobil Grease

De Mobil Grease serie kunt u gebruiken om uw machines te smeren met vet. Voor elke toepassing kunnen wij u helpen aan het juiste vet. Neem als voorbeeld de Mobil Grease XHP 222.

Bent u op zoek naar een smeerschema? Laat hieronder uw gegevens achter, geef aan voor welke toepassing u een smeerschema wil. Ontvang binnen één werkdag uw smeerschema.

Milieueisen en richtlijnen

Agrarische sector landbouw mobil delvac mobil grease mobil agriDe agrarische sector ligt onder een vergrootglas op milieugebied. Nederlandse landbouw draagt voor ongeveer 10% bij aan alle uitgestoten broeikasgassen in Nederland. Lees hier verder wat dit precies betekent voor uw sector.

Emissiereductietechnologieën

Agrarische sector landbouw mobil delvac mobil grease mobil agriOm emissies te verlagen zijn er enkele technologieën te gebruiken. Deze technieken zijn door de fabrikanten van motoren ontwikkeld om tegemoet te komen aan de nieuwste wetgeving en milieurichtlijnen. Lees hier verder.

Brandstofbesparing DLG

Mobil Grease Mobil delvac mobil agri agrarische sector landbouwIn 2016 heeft het DLG verschillende Mobil smeermiddelen getest bij tractors en heeft daarbij een brandstofbesparing kunnen realiseren. Het DLG is in Duitsland, net als Millbrook in het Verenigd Koninkrijk, een testinstituut. Lees hier verder.

Agrarische sector landbouw mobil delvac mobil grease mobil agri

CO2Fuel

Naast een besparing van CO2 doormiddel van synthetische motorolie, is het ook mogelijk om CO2 te besparen door het gebruik van biologische brandstof. Met BTL (HVO) is het mogelijk om tot 90% CO2 te besparen. Tevens is het mogelijk om fijnstof, stikstofuitstoot te besparen. Lees hier verder.