Slide background

Bewezen brandstofbesparing (2-4%) met Mobil Delvac 1

Reductie CO2 uitstoot

Met 1 product vrijwel alle truck merken smeren

Optimale bescherming motor & nabehandelingsappatuur

In deze tijd met enorme concurrentie is focus op de kosten van essentieel belang. Met de Mobil Delvac 1 is het mogelijk uw brandstofverbruik met tot 2% tot 4% te reduceren! Hierdoor daalt natuurlijk ook de CO2 uitstoot. Oftewel: minder kosten & beter voor het milieu! Belangrijke punten in het kader van het thema “duurzaam ondernemen”. De producten van Mobil verbeteren tevens de prestaties van uw materieel, verlengen de onderhoudsintervallen, zorgen voor een toename van de levensduur en een daling van de onderhoudskosten.

De producten die in de transportsector worden ingezet zijn door Mobil ontwikkeld in nauwe samenwerking met vooraanstaande truckfabrikanten zoals DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania en Volvo. De kracht van Mobil is dat zij haar producten continu doorontwikkeld. Hierdoor is Mobil in staat de eisen en specificaties van de fabrikanten steeds weer te overtreffen, denk hierbij ook aan de toenemende emissie eisen. Na de ontwikkeling van de producten worden de producten van Mobil onderworpen aan zeer uitgebreide en zware testen, voordat ze in de markt worden gezet. De mogelijkheid om de kwaliteit en de efficiency van de olie te meten bestaat ook tijdens het gebruik. Den Hartog maakt voor de olie analyses gebruik van het zeer ervaren lab van ExxonMobil. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de beproefde SIGNUM olie analyse van Mobil.

De combinatie Mobil & Den Hartog is zeer krachtig. In de transport sector ondersteunt Den Hartog haar klanten met:

 • Een assortiment waarbij, met zo min mogelijk producten, zoveel mogelijk automobielmerken gesmeerd kunnen worden conform de eisen en specificaties van de fabrikanten. Het voordeel: een beperkte voorraad waardoor er minder geld in de voorraden zit en de voorraden minder ruimte in beslag nemen. Ook milieurisico ’s worden hierdoor lager;
 • Professionele en doelgerichte training van uw personeel (kosteloos), zodat zij weten welk product wanneer ingezet moet worden;
 • Proactieve ondersteuning, kosteloos advies van deskundige -en ervaren medewerkers  (toegang tot de technische helpdesk).
 • Zeer hoogwaardige producten.
 • Levering van hoogwaardige motorbrandstoffen door Autofood (Diesel Xtra, gasolie Xtra en Euro Xtra);
 • Zie voor verdere besparingsmogelijkheden:
 • Mobil Delvac
 • [/fusion_li_item]

   

  Mobil Delvac 1 is het vol-synthetische product in deze branche naast de semi-synthetische Mobil Delvac XHP, MX Extra en MX ESP producten. Natuurlijk kan men met de Mobil Delvac synthetische en semi-synthetische oliën ook een brandstofbesparing realiseren al naar gelang gebruikersomstandigheden. Den Hartog biedt ook diesel Xtra, waarmee u een brandstofbesparing kunt realiseren. Daarnaast worden ook de Mobil Delvac MX en Super 1400 15W40 nog veel toegepast.

  Volker Wessels een onderneming met meer dan 15.000 medewerkers en veel materieel. Zij kozen voor Mobil/Den Hartog vanwege het hoge service niveau van Den Hartog: altijd levering vanuit voorraad, waardoor de bestelling met 24 uur geleverd wordt! Dat is niet vanzelfsprekend….zie de film.

  A Jansen een bekende speler op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, transport en verhuur. A Jansen bespaarde met de inzet van Mobil Delvac tientallen liters olie per truck per jaar! Daarnaast kiezen zij voor de kwaliteit, kennis en service van Den Hartog!

  Van der Vlist is een vooraanstaande leverancier van geïntegreerde specialistische logistieke en expeditie-oplossingen via de weg, zee, binnenvaart, het spoor en de lucht. Ook zij kozen Mobil/Den Hartog vanwege de prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid.

   

  Mobil 1