Trainingsaanbod

Het kennisniveau bij uw personeel verder ontwikkelen? Dat kun nu op een eenvoudige, laagdrempelige manier.

Vanuit Den Hartog bieden wij u verschillende soorten trainingen aan. Dat gaat over technische trainingen: gericht op techniek van motoren, systemen en smeermiddelen. Maar ook een training over brandstoffen: verschillen in brandstoffen en belang van keuze voor de juiste brandstoffen. Dat is allemaal techniek.

We kunnen u ook trainingen over tenders en aanbestedingen aanbieden. Hoe schrijft u de winnende aanbesteding? Wat is MKI? Hoe vind ik een lage MKI? Het kan ook gaan over olieanalyses, waarom zijn oliemonster belangrijk? Hoe voer ik ze goed uit? Hoe kan ik die eenvoudig verwerken?

Of, kan ik mogelijk mijn commerciële vaardigheden in mijn organisatie verbeteren door middel van een commerciële training?

Technische training over smeermiddelen 3.jpg
Commerciële training over smeermiddelen 4

Technische trainingen

Oliemonsters en analyses

MobilServ Training waarom oliemonsters en hoe te nemen 2

Het nemen van oliemonsters kan van groot belang zijn. Olieanalyses zijn interessant voor kritieke toepassingen in uw bedrijfsproces. Bijvoorbeeld een motor van een binnenvaartschip. Met behulp van olieanalyses is het ook mogelijk om standtijdverlenging te realiseren.

Branche: Industrie, Marine; Duur: 2:21; Taal: Nederlands

Volgen

Energy Audit – Bespaar 30% energiekosten!

Energy Audit bespaar 30% aan energiekosten

Spuitgietbedrijven hebben te maken met enorme kosten voor energieverbruik. Vaak zijn de bedrijven ook heel erg bezig met de mogelijke besparingen op dit vlak. Ondanks dit bleek het toch mogelijk een besparing van 30% te realiseren op energieverbruik!

Branche: Industrie; Duur: 5:03; Taal: Engels

Volgen
Gepersonaliseerde technische training aanvragen

Commerciële trainingen

Mobil Aerosols

Maakt u veel gebruik van spuitbussen aan de productielijn? Kettingen insmeren, lagers invetten of op een andere manier? Sinds enkele maanden hebben wij ook spuitbussen beschikbaar, zowel voedselveilig als voor “normaal” gebruik.

Branche: Industrie; Duur: 18:35; Taal: Nederlands

Volgen
Gepersonaliseerde commerciële training aanvragen

Smeertechnische trainingen

Synthetisch vs. Minerale olie

Synthetisch versus mineraal 2

Soms wordt in een machine een synthetische olie wordt voorgeschreven. De andere keer is het minerale olie. Wat is het verschil? Waar komt dat verschil vandaan? Er zijn zeker verschillen. bekijk de video en leer het verschil!

Branche: Industrie; Duur: 1:28; Taal: Engels

Volgen