Het is officieel! Vanaf 1 januari 2017 zijn de merken Esso en Mobil te zien op de auto’s van het Red Bull team van Max Verstappen. Dit is officieel bevestigd door ExxonMobil.

Vanaf volgend jaar zal het hele team van Red Bull draaien op de Mobil 1 olie en Esso brandstof. Zoals iedereen inmiddels wel weet is Red Bull Racing één van de meest succesvolle teams in de recente historie van de Formule 1. Het team won al 52 races en heeft het met Max Verstappen misschien wel het grootste talent sinds Ayrton Senna in huis.

Ondanks het feit dat het seizoen net voorbij is, hebben wij nu al ontzettend veel zin in het volgende seizoen. 2017 beloofd een interessant jaar te worden voor de Formule 1. Er zijn verschillende veranderingen doorgevoerd die ervoor moeten zorgen dat de Formule 1 spectaculairder wordt dan ooit. Naast een aantal nieuwe teameigenaren zal elk team ook een nieuwe auto moeten construeren om weer competitief te zijn in het nieuwe kalenderjaar. Deze racewagens zullen meer snelheid hebben en zorgen voor meer racespektakel.

Naast de nieuwe auto’s verwacht Den Hartog b.v. natuurlijk ook veel van Max Verstappen met mogelijk zelfs een wereldkampioenschap in het vooruitzicht!