Dit jaar mag u als trucker en als onderhoudsmonteur Den Hartog zeker niet missen op Transport Compleet 2019 in Gorinchem! Van 3-5 september staat de evenementenhal in Gorinchem weer in het teken van trucks en transport. En op stand C101 kunt u meedoen aan een mooie beursactie! Wordt u de Mobil Truck Hero?

Vraag op de beurs naar de flyer over de actie. Die kan u helpen bij het maken van de foto/video en de vermelding naar Den Hartog of Mobil.Transport Compleet 2019 beursactie 5

Bij deze beursactie geldt dat Den Hartog b.v. bepaald of de inzending is conform de voorwaarden en of de inzending dus ook mee doet aan de wedstrijd om de meeste likes. Het plaatsen van de video moet voor 4 oktober gebeurd zijn. Verder zijn op deze actie de actievoorwaarden van Den Hartog b.v. van toepassing.

Is CO2 reductie belangrijk voor u?

Daarnaast willen we u graag een vraag stellen: Is CO2 reductie belangrijk voor u? Een prangende vraag, waar we graag met u over spreken en u mogelijk ook bij zouden kunnen helpen. Graag horen we van u wat u zoal bezig houdt. Zorg dat u er bent!

Transport Compleet 2019

Bezoek stand C101 tijdens Transport Compleet 2019 in Gorinchem op 3,4 en 5 september 2019, van 14.00 tot 22.00 uur zodat u op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen.

Download direct uw gratis entree kaarten: klik hier. Hartelijk welkom op stand C101!