ExxonMobil introduceert een nieuwe koelcompressor olie, specifiek ontwikkeld voor gebruik in koelcompressoren welke draaien met koolstof dioxide als koelmiddel (CO2, R-744). Bij formulatie is voor de Mobil SHC Gargoyle 80 POE gebruik gemaakt van innovatieve Polyol Ester technologie. Het product zorgt ook bij het koelmiddel CO2 voor een voldoende filmdikte.Een uniek additiefsysteem voor uitstekende smering, slijtagebescherming, chemische en thermische stabiliteit.

Het temperatuur bereik van dit product loopt van -45 tot bijna 300 graden. Ook de viscositeitsindex van deze volledig synthetische olie is met 145 erg hoog. Door deze eigenschappen is het product in staat de levensduur van compressoren te verlengen.

Mobil SHC Gargoyle 80 POE heeft een viscositeit van 80 cSt bij 40ºC en wordt onder andere toegepast in

  • Grote industriële zuigercompressoren koelcompressoren gebruikt in de voedingsindustrie voor voedselbereiding en invriezen
  • Industriële toepassingen zoals voedsel invriezen en koude opslag installaties
  • Marine toepassingen

Mobil SHC Gargoyle 80 POE is beschikbaar in verschillende verpakkingen. Hieronder zijn de 20 liter jerrycan, vaten van 208 liter en bussen van 5 liter. U kunt ze bestellen in onze webshop of een offerte aanvragen in het formulier hiernaast.