ExxonMobil introduceert een nieuwe, hoogwaardige biologisch afbreekbare synthetische olie voor hydraulische systemen. De vloeistoffen zijn ontwikkeld om aan de vereisten van milieuvriendelijke hydraulische smeermiddelen te voldoen.

Koop dit product
Vind hier de productbladen

Mobil SHC Hydraulic EAL vloeistoffen zijn hydraulische oliën met een uitzonderlijk hoge kwaliteit en weerstand tegen afschuiving. Ze zijn toepasbaar in een breed temperatuurgebied, bezitten gecontroleerde verpompbaarheid bij lage temperaturen en maximale anti-slijtage bescherming voor hydraulische systemen werkzaam onder hoge belasting en hoge druk.

Door hun lage toxiciteit zijn ze bij uitstek geschikt voor apparatuur die wordt gebruikt in gevoelige omgevingen of industrieën waar milieuvriendelijke smeermiddelen nodig zijn, zoals offshore, olie & gas toepassingen, apparatuur voor de scheepvaart en mobiele apparatuur werkend in de land- en bosbouw in een milieugevoelige omgeving.

Tevens helpen de Mobil SHC Hydraulic EAL vloeistoffen mee aan een verlaagd energieverbruik.
Deze nieuwe olie zorgt voor uitgebalanceerde technische prestaties terwijl ze voldoet aan de eisen van de belangrijkste milieunormen: EU-Ecolabel, Blue Angel RAL-UZ-178,
Swedish Standard SS 155434, US EPA 2013 Vessel General Permit en USDA Bio Preferred.

De Mobil SHC Hydraulic EAL serie zal de Mobil EAL Hydraulic Oil serie geleidelijk vervangen. In de komende periode zullen de voorraden worden opgemaakt en deze worden niet meer aangevuld.
De Mobil SHC Hydraulic EAL series komen binnenkort beschikbaar in de verpakkingen;

  • Art.Nr. 713211 – M-SHC HYDRAULIC EAL 32 Drum 208L
  • Art.Nr. 713213 – M-SHC HYDRAULIC EAL 32 Pail 20L
  • Art.Nr. 713221 – M-SHC HYDRAULIC EAL 46 Drum 208L
  • Art.Nr. 713223 – M-SHC HYDRAULIC EAL 46 Pail 20L
  • Art.Nr. 713231 – M-SHC HYDRAULIC EAL 68 Drum 208L
  • Art.Nr. 713233 – M-SHC HYDRAULIC EAL 68 Pail 20L

Zijn er vragen en/of opmerkingen dan kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon.