Kom aankomende vrijdagmiddag 24 november kennis maken met Esso de Meern. Dit tankstation kende u voorheen als Autofood de Meern. De Autofood kleuren zijn sinds 16 november 2017 veranderd in de kleuren van Esso.

Wanneer u bij ditzelfde tankstation tankt ontvangt u nog steeds dezelfde kwaliteit brandstof, dezelfde service en heeft u op de gewenste manier contact met ons. In dat opzicht is er niks veranderd. Ook kunt u met uw Carfood pas op deze locatie blijven tanken.

Om deze omkleuring te vieren kunt u aankomende vrijdag 24 november 2017 van 11:30 tot en met 14:30 een gratis bakje friet verdienen. Het enige wat u hoeft te doen is 20 liter brandstof te tanken. Bij dit tankstation zal de frietkraam van Snackmobiel staan waar u een gratis frietje af kunt halen.

Daarnaast is vanaf vandaag de gehele aankomende maand december bij Esso de Meern te tanken tegen een extra hoge korting. Op Euro is de korting 15 cent per liter, op diesel is deze korting 12 cent per liter. Deze kortingen zijn op basis van de Esso adviesprijs.

Heeft u vragen omtrent de omkleuring van dit tankstation? Heeft u vragen naar aanleiding van de actie aankomende vrijdag? Neem dan contact met ons op. Wilt u een gratis bakje frites verdienen? Kom dan aankomende vrijdag naar Veldzigt 64 in de Meern.