De koelvloeistof voor elektrische voertuigen

Voertuigen op batterijen spelen een belangrijke rol in de ambitieuze pogingen om de uitstoot te veranderen. Elektrische voertuigtechnologieën gaan voortdurend vooruit hierdoor is er ook een andere coollant nodig welke prestaties levert en daarnaast ook betrouwbaarheid en veiligheid biedt.

GLYSANTIN® G22® ELECTRIFIED®

Is een hoogwaardig antwoord op deze uitdaging. Het geleidingsvermogen, gebruiksklaar koelmiddel voor indirecte koeling van elektrische voertuigen is gebaseerd op ethyleenglycol. Met zijn lage geleidbaarheid zorgt GLYSANTIN® G22® ELECTRIFIED® behoudt lage en stabiele stromen bij blootstelling aan een spanningsbron. Dit vertaalt zich in een lage vloeistofafbraak, een lage waterstofproductie, een lage zelfontlading, waterstof en geringe zelfontlading, waardoor het een veilig geoptimaliseerd product voor elektrische batterijvoertuigen.

De koelvloeistof zorgt voor een goede passivering in de lage temperatuurkoelcircuits (werking van de batterij) en bij hoge temperaturen (opladen van de batterij). Bovendien levert het product op betrouwbare wijze de befaamde GLYSANTIN® corrosiebescherming. Bescherming van de vitale onderdelen van het systeem, zoals de koelplaat en de kanalen, koellichaam, koeler, radiator, waterpomp en de verwarmingskern tegen corrosie en afzettingen.

GLYSANTIN® G22® ELECTRIFIED®

  • Lage geleidbaarheid en gebruiksklare bescherming voor elektrische voertuigen
  • Specifiek ontworpen voor de volgende generatie elektrische voertuigen ter ondersteuning van emissiearme technologieën
  • Beschermt het koelsysteem van batterij, elektromotor en elektronische onderdelen tegen corrosie, oververhitting en vorstbescherming

Meer weten over Glysantin in het algemeen of de andere producten die er beschikbaar zijn?
kijk dan HIER voor meer informatie.

Vraag hier uw prijs op
Download Veiligheidsblad Glysantin G22
Download productblad Glysantin G22