Steeds meer klanten van Den Hartog kiezen voor het Mobil 1 Programma. Het afgelopen jaar heeft Den Hartog samen met ExxonMobil gewerkt aan dit concept voor de Automotive branche.

Het Mobil 1 Programma helpt de garage eigenaar het rendement op de verkoop van smeer- en koelmiddelen te vergroten met ruim 30%.
Door de flexibiliteit van het programma kunnen klanten kiezen voor het totale programma, maar is het ook mogelijk om onderdelen los van elkaar in de bedrijfsvoering te implementeren.

Het koppelen van het juiste advies aan officieel goedgekeurde smeermiddelen
In de universele garage wordt onderhoud gepleegd aan veel verschillende merken en typen auto’s. Omdat de specificaties en aanbevelingen van de autofabrikanten zeer uiteen lopen, is het belangrijk dat de juiste olie wordt toegepast, en dat is niet meer mogelijk met één soort olie. Een juist advies is daarom van het grootste belang.
De nieuwe advies tool, met kentekenmodule, geeft dit advies binnen 20 seconden! Een tijdbesparende tool, en altijd een advies gebaseerd op de laatste eisen van de fabrikanten.
Alle vloeistoffen uit het Mobil 1 Programma zijn A-Merken. Zij hebben de officiële fabrieksgoedkeuringen en voldoen aan de laatste OEM specificaties.

Revolutionaire verpakking voor optimaal rendement
Een belangrijke schakel van het Mobil 1 Programma is de revolutionaire nieuwe 20 liter verpakking: De Bag in Box , een kartonnen doos met een kunststof binnenzak welke 20 liter olie bevat.
Door de 3x snellere uitloop en reductie van het afval is de Bag in Box veel efficiënter dan de traditionele 1 en 5 liter verpakkingen en 20 liter jerrycans.
Een rek, speciaal ontwikkeld om zes Bag in Box producten gelijktijdig op te slaan en te gebruiken, is, als aanvulling op een bulk of vat installatie, of als hoofdvoorziening onmisbaar in uw werkplaats.

One Stop Shopping
Het Mobil 1 Programma is een one-stop-shop oplossing. Naast de A-merk vloeistoffen, de advies tool, en de Bag in Box verpakkingen, bieden we de mogelijkheid tegen gunstige voorwaarden de Snap-on ATF spoelautomaat aan te schaffen en gebruik te maken van het WESP werkplaats management informatiesysteem.
Tenslotte zijn onze ondersteunende marketing mogelijkheden, en leveren van olie-vet apparatuur, een waardevolle aanvulling voor elk garagebedrijf.

Wilt u zich ook onderscheiden en uw rendement met 30% verhogen?

Ook interesse?
Bent u benieuwd wat het Mobil 1 Programma voor u kan betekenen?
Neem contact op met Den Hartog BV op telefoonnummer 0184-661275 of kijk voor meer info op www.denhartogbv.com.