Kom 12, 13 en 14 februari naar Den Hartog B.V. op de Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019 en maak kans op een officiële jas van Aston Martin Red Bull Racing!

De afgelopen jaren hebben autofabrikanten het ons qua oliespecificaties niet gemakkelijker gemaakt. Waar je tot voor kort met één bulkolie en veelal één extra vat, het grootste deel van uw klanten kon bedienen, moeten we nu steeds meer constateren dat we niet de juiste olie in de werkplaats op voorraad hebben.

Losse liters kopen bij de automaterialenhandel is mogelijk, maar kost u gemiddeld € 20,- aan marge! Extra vaten zijn ook niet optimaal, het zijn gewoon teveel soorten voor dergelijke volumes.

Wij hebben een hele mooie optie waar u als professional én kunt smeren volgens de fabrieksspecificatie, én uw marge kunt behouden: het Bag in Box display. En nu bieden wij u dit Bag en Box display ook nog eens in een beursspecial aan!

Kom langs op stand D101 om kans te maken op deze officiële Red Bull Racing jas. Ook kunt u zich laten informeren over het Bag in Box Display en de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Via deze link kunt u een gratis toegangsbewijs downloaden. (maak gebruik van registratiecode 71923395). Wij hopen u te mogen ontmoeten op de beurs en verwelkomen u graag!