Algemeen
Mobil Gear Oil FE 75W is een hoogwaardige gearolie gemaakt van hoogwaardige minerale basisoliën en een geavanceerd additieven systeem. Dit product voldoet aan de nieuwste eisen van Peugeot’s & Citroen. Verder is de Mobilgear Oil FE 75W speciaal ontwikkeld voor de PSA’s (Peugeot/Citroen) modellen met handgeschakelde versnellingsbakken en geïntegreerde differentiëlen. Dit product vervangt de Mobil Gear Oil BV 75W-80.

Product kenmerken en klantvoordelen
Mobilgear Oil FE 75W is bestand tegen hoge temperaturen en voorkomt oxidatie. Deze olie voor eindaandrijvingen zorgt voor de perfecte prestaties bij koude omstandigheden en zorgt voor soepel schakelen. Mobil Gear Oil FE 75W realiseert brandstofbesparing:

  • Conform de PSA fabrikantsvulling specificatie B71 2330. Daarbij zorgt de Mobil Gear Oil FE 75W voor langdurige slijtage bescherming;
  • Volgens de MVEG(Motor Vehilce Emission Group) wordt ten opzichte van de Mobil Gear Oil BV 75W80 een brandstofbesparing gerealiseerd tot 0,45 % in de MC, BE en ML transmissies;

Toepassingen
Mobil Gear Oil FE 75W is de enigste transmissie olie gebruikt als fabrikantsvulling voor alle Peugeot & Citroen handgeschakelde transmissies gemonteerd in de PSA modellen. Het product is ook volledig met terugwerkende kracht toepasbaar. Daarbij is het product ook toepasbaar in de huidige handgeschakelde transmissies van Peugeot & Citroen in Europa.

U kunt op deze pagina de productinformatie van dit product vinden.