De vakbeurs Maintenance Next 2015 heeft weer plaatsgevonden. Veel professionals uit de techniek- en onderhoudsbranche wisten de afgelopen dagen hun weg te vinden naar Ahoy Rotterdam. Hier konden zij zich oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. Natuurlijk mochten hier de smeeroliespecialisten van den Hartog bv niet ontbreken.

Den Hartog bv zette hoog in op het onderwerp ISO 50001. Niet alleen de stand was ingericht op dat thema. Ook in het Maintenance Next theater werd een presentatie gehouden door Bert-Jan Hermsen, Field Engineer van ExxonMobil. De presentaties zijn goed bezocht en na afloop waren de bezoekers geheel op de hoogte over hoe de kwaliteit van smeermiddelen helpt bij het behalen van de ISO 50001 doelstellingen.

Het resultaat van de beurs: veel nieuwe contacten gelegd, bestaande relaties ontmoet en een flink aantal leuke leads, waaronder ook mede-exposanten!

Bezoekers van Maintenance Next 2015 hebben de vakbeurs ervaren als overzichtelijk en compact. Naast den Hartog bv waren ook de mede-exposanten van de beurs dik tevreden over de kwaliteit van de bezoekers.