Door drie continenten in een wereldrecord met behulp van Glysantin

Wereldrecord koelvloeistof

Vrijdag, 11 september 2015, 10:00. Het officiële document wordt getekend door de plaatselijke politiechef. De Kaap-tot-Kaap 2015 challenge is tot een goed einde gebracht. Nog nooit is de Kaap-tot-Kaap challenge zo snel afgerond. Een wereldrecord brekende reis is het geworden. Vorig jaar is de reis ook al gemaakt door Rainer Zietlow en ook toen brak hij het record. Echter tijdens die reis kregen hij en zijn team problemen met de auto waardoor de recordtijd niet scherp genoeg was. Daarom is de Wereldrecordrace dit jaar over gedaan. En wederom in recordtijd. De scherpe tijd van 2014 is in 2015 extra aangescherpt. Dit alles met behulp van de koelvloeistoffen van Glysantin. Hoogwaardige koelmiddelen die de motor beschermen tegen oververhitting.
De Kaap-tot-Kaap is gestart in Cape Agulhas, de zuidelijkste punt van Afrika, waarbij 21 landen gepasseerd in Afrika, Azië en Europa, en geeindigd in Nordkapp, het Noordelijkste puntje van Europa. De auto die gebruikt is tijdens de reis is een VW Touareg V6 TDI.

Gedurende deze reis was Glysantin een vaste waarde in de motor van de auto. De wereldrecord koelvloeistof heeft ervoor gezorgd dat de motor en het koelsysteem continue gepresteerd hebben gedurende de 9 dagen en 4 uur durende reis. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden, zoals de verschroeiende hitte in Soedan, snelle etappes in de Sahara of in de ijzel en de sneeuw ten noorden van de Poolcirkel.

Wereldrecord glysantinNaar aanleiding van deze laatste record brekende reis kan Glysantin zichzelf nu “Meervoudig wereld recordhouder koelvloeistof” noemen.