De Infra Relatiedagen in Hardenberg van afgelopen week zijn voor ons succesvol verlopen. We hebben veel klanten en nieuwe contacten mogen begroeten, waarbij onze CO2 Saving Diesel centraal stond.

CO2 Saving Diesel, een unieke kans om CO2-, fijjnstof-, roet-, stikstof- en zwaveluitstoot te verminderen. De CO2 uitstoot kunt u zelfs verlagen tot 89%! Deze geurloze brandstof gaat u verder helpen met een winnende propositie van uw aanbestedingstrajecten in GWW, groenvoorziening en transport.

Verschil FAME HVO en Diesel EN590

Hierboven kunt u nogmaals duidelijk zien wat het verschil is tussen de CO2 Saving Diesel, de huidige biobrandstof (FAME) en de huidige diesel EN 590. De HVO is bijzonder schoon, wat zich ook vertaald naar een schonere verbranding. Ook het bekende probleem wat optreedt bij het gebruikt van FAME, namelijk bacteriegroei in tanks en leidingen, komt bij de CO2 Saving Diesel niet voor.

Wij willen u hartelijk bedanken voor het bezoek aan onze stand. Voor nog meer informatie bezoek onze website of neem direct contact op.