Besparen met Mobil Delvac 1

Veel bezoekers op de Mobil stand van Den Hartog Bv tijdens de Transport Compleet van 2015

Op 1,2 en 3 september jl. werd de Transport Compleet vakbeurs georganiseerd in Gorinchem.
Den Hartog is al jaren een vaste exposant, en ook dit jaar konden wij niet ontbreken!

Het thema van 2015 is brandstof besparen!

De transportsector heeft het al jarenlang heel moeilijk. Door de hoge concurrentie en de lage marges is het niet makkelijk voor transportbedrijven om zich in al dit geweld staande te houden.
Door te bezuinigen, te verduurzamen en vooral door te besparen kan men het hoofd bieden en investeren in een duurzame toekomst.

Gedurende de Transport Compleet beurs is den Hartog met diverse eigenaren, chauffeurs en werkplaats medewerkers in gesprek gegaan over de hedendaagse transportsector, en de vraag wat den Hartog kan bijdragen en toevoegen aan deze markt.
Onder het genot van een drankje en in informele sfeer konden bezoekers onze rijsimulator uitproberen, met als uitdaging om zo zuinig mogelijk te rijden!

Den Hartog helpt transportbedrijven bij het besparen op de brandstofkosten.
Door gebruik van hoogwaardige smeermiddelen is het mogelijk om tot 2,6 procent bewezen brandstofbesparing te realiseren.

Deze nieuwste generatie heavy duty motorolie combineert een dunnere olie met alle belangrijke fabrikantseisen. Door de verbeterde moleculaire structuur van de olie is deze beter in staat om warmte en vuil af te voeren. Daarnaast zorgt de lagere viscositeit ervoor dat bij koude start direct smering en dus bescherming plaatsvindt in de motor.

Deze technieken, in combinatie met de bewezen brandstofbesparing maken van Mobil Delvac 1 LE 5W-30 de beste keuze. Bij een brandstofbesparing van nog geen 0,2 procent heeft u de meerprijs ten opzichte van een conventionele 10W-40 reeds terugverdiend en is uw motor optimaal beschermd!

Bent u benieuwd welke besparing den Hartog voor u kan realiseren met de Mobil Delvac motoroliën?  Vraag om een vrijblijvende calculatie of neem contact op met Den Hartog BV via 0184-661275 of via info@denhartogbv.com.