Uitnodiging voor Powergen 2017 met ExxonMobil

Den Hartog b.v. » Nieuws » Uitnodiging voor Powergen 2017 met ExxonMobil
  • Powergen 2017

Uitnodiging voor Powergen 2017 met ExxonMobil

Al 25 jaar is POWER-GEN Europe samen met Renewable Energy World Europe het platform voor bedrijven uit de energie-industrie om elkaar te ontmoeten en om kennis, kansen en uitdagingen in de markt te bespreken. Vanwege het wereldwijde publiek is de POWERGEN 2017 het voornaamste industrie-evenement om oplossingen voor Europa’s energie in de toekomst te bespreken.

ExxonMobil is ook aanwezig op POWERGEN 2017 om de Nieuwe Mobil Pegasus 1100 serie te introduceren. Dit product is, geïnspireerd door de grootste fabrikanten, ontwikkeld om te voldoen aan de laatste state-of-the-art smeertechnologie.

Mobil Pegasus 1100 serie is speciaal ontwikkeld om zwaar belaste vier-cyclus gasmotoren de beste vorm van bescherming te bieden in combinatie met lage emissies. Ook in oudere gasmotoren worden met de Mobil Pegasus 1100 serie uitstekende prestaties geleverd.

Wij nodigen U graag uit voor de POWERGEN 2017, en de door ExxonMobil en GE Jenbacher verzorgde presentatie. Tijdens deze presentatie wordt u op de hoogte gebracht van de laatste motoren- en smeerolietechnologie. Dat deze presentatie wordt gegeven in samenwerking met GE Jenbacher geeft aan dat Mobil serieus wil samenwerken met de machinefabrikanten.

POWERGEN, Koelnmesse

Hal 7, stand #S27, Keulen, Duitsland

27-29 juni 2017

Wilt u dit ook meemaken? Schrijf u voor 19 juni 12:00 uur in op onderstaande link en ontvang uw gratis toegangskaart.

https://www.denhartogbv.com/nieuws/verkrijg-hier-gratis-toegangskaarten/

Wij verwelkomen u graag in Keulen!

Powergen 2017