Afgelopen weekend was er geen race in de Formule 1 en daarom vermaakte Max Verstappen zich maar in Las Vegas. Hij gaf daar een show weg op de officiële aftershow van de SEMA autobeurs in Las Vegas.

Dat Max in Las Vegas was kwam door Mobil 1. Zij hadden ervoor gezorgd dat Max zijn donuts kon draaien voor een publiek van 25.000 mensen. Vroeg in de middag bezocht Max de stand van Mobil 1. Daar zette hij eerst wat handtekeningen voor dat hij de auto instapte.

Hij deed dit in de auto van 2011, de RB7. Deze auto met V8 heeft een succesvolle historie en in Amerika weten ze het geluid van zo’n motor vaak wel juist te waarderen. Verstappen vond het geweldig: “Simpelweg geweldig. Amerika houdt van snelheid en grote motoren. Ik denk dat Vegas daar een perfecte plek voor is.”

Naast het draaien van donuts reed hij ook nog mee in een parade waar 1100 auto’s aan mee deden. Hij reed daar in een Aston Martin, de nieuwe sponsor van het Red Bull team?

Tweede Grand Prix USA

Misschien dat deze show de opmaat is tot meer. Las Vegas droomt er al jaren van om de tweede Formule 1 race van Amerika te mogen organiseren. De tweede Grand Prix van de Verenigde Staten. Ook de nieuwe eigenaren van de Formule 1 spraken al eerder hun wens hiervoor uit. Misschien is Max Verstappen over enkele jaren terug in Las Vegas!