Slide background

Perfecte technische ondersteuning

Marktleider: kennis & ervaring

Mobil producten wereldwijd beschikbaar

Zeer snelle & adequate levering

De specialistische kennis van Den Hartog, heeft geleid tot een toonaangevende rol bij de levering van smeermiddelen aan scheepswerven. De meeste scheepswerven in Nederland zijn klant bij Den Hartog. Ongeacht de specificaties voor een nieuw te bouwen schip, gaan wij op zoek naar het best passende product. Al naar gelang de wensen van de engineers van scheepswerven worden de smeerschema’s opgezet. Uiteraard zijn de eisen van de fabrikant, gasoliekwaliteit en de gebruikersomstandigheden het vertrekpunt.

Den Hartog, Mobil en scheepswerven

Den Hartog is een belangrijke speler in de marinesector en heeft een leidende positie in dit segment. Zij beschikt over een zeer grote voorraad smeermiddelen. In combinatie met een uniek logistiek systeem is zij in staat uw bestelling binnen 24-48 uur te bezorgen, veelal geldt: “vandaag besteld, morgen in huis”. Kwaliteit staat bij Den Hartog al meer dan 60 jaar hoog in het vaandel en de klanten ervaren dat. De klanttevredenheid is hoog. Met name de kwaliteit van onze producten, onze kennis & expertise, de snelheid van levering en onze persoonlijke benadering worden erg gewaardeerd. Ook de mogelijkheid van combinatieleveringen van motorbrandstoffen en smeermiddelen maken Den Hartog tot een unieke leverancier.

Klantreferenties (Proof of performance)

IHC, de absolute wereldmarktleider in de bouw van gespecialiseerde schepen voor de natte mijnbouw- en baggeractiviteiten. Daarnaast een belangrijke speler op het gebied van complexe custom-built offshore schepen. Waarom gebruikt IHC de olie van Mobil, geadviseerd en geleverd door Den Hartog? Mobil is wereldwijd beschikbaar, Den Hartog: zeer gedegen en professionele smeerschema’s en een zeer snelle levering.

Bunkerstation Delta B.V. is een toeleveringsbedrijf voor de binnenvaart. Dit bunkerstation is gelegen aan nabij het drukst bevaren rivierenknooppunt van Europa in de plaats Dordrecht. De samenwerking tussen Bunkerstation Delta & Den Hartog is een echt partnership! Samen klaar staan om de uiteindelijke klant zo goed mogelijk te bedienen.

Wie kent Damen niet? 1 van de bekendste bedrijven ter wereld op het gebied van ship building. Damen staat bekend om kwaliteit, innovatie en flexibiliteit. Dit vraagt om producten die deze eigenschappen bezitten en wereldwijd beschikbaar zijn. En een leverancier die met deskundig advies en een adequate levering meer dan voldoet aan de strikte eisen van Damen.

De Reimerswaal wordt gerekend tot het geavanceerde en innovatieve baggerschip ter wereld. Het high tech schip is voorzien van technieken die erin hebben geresulteerd dat met zo min mogelijk personeel gewerkt kan worden. Dit vraagt om innovatieve olie en een gedegen advies. Daarom koos Reimerswaal dredging voor de Mobil olie, geleverd door Den Hartog.

De combinatie van Mobil & Den Hartog is zeer krachtig:

  • professionele en doelgerichte training van uw personeel (kosteloos), zodat zij weten welk product wanneer ingezet moet worden;
  • een assortiment waarbij, met zo min mogelijk producten, zoveel mogelijk onderdelen gesmeerd kunnen worden conform de eisen en specificaties van de fabrikanten. De voordelen: beperkte voorraad (= lagere investering), minder magazijnruimte en lagere milieurisico’s
  • proactieve ondersteuning en kosteloze toegang tot de technische helpdesk;
  • zeer hoogwaardige producten;

 

Mobil 1