Slide backgroundSTOU olie

Optimale bescherming materieel

Bewezen brandstofbesparing

CO2 reductie

Zeer veel officiële goedkeuringen

Mechanisatiebedrijven, loonwerker bedrijven en agrarische bedrijven. Met het Mobil product kunt u ruimschoots de eisen van tractorfabrikanten en andere toepassingen overtreffen. De tijd dat de motor, transmissie en het hydraulisch systeem met één Mobil product werd gesmeerd is voorbij. Met de STOU olie (super transmission universal oil), ofwel Mobil Agri Super 15W40 en Mobil Agri Extra 10W40, kunt u al een groot gedeelte of uw gehele machinepark smeren.  Daar waar u niet uitkomt met één product vullen Mobil Delvac en Mobilfluid 424 of Mobilfluid 426 (Universal Transmission Tractor Oil) goed aan. U overtreft veelal de eisen van de fabrikant.

De voordelen voor u in deze branche op een rij:

 • Advies op maat:
  • verbeteren de prestaties van uw materieel
  • verlengen de tijd tussen onderhoudsintervallen
  • toename van de levensduur in combinatie met een daling van de kosten (onderhoud en brandstof)
 • Professionele en doelgerichte training van uw personeel (kosteloos), zodat zij weten welk product wanneer ingezet moet worden
 • Proactieve ondersteuning, kosteloze adviezen van deskundige en ervaren medewerkers  (waaronder toegang tot de technische helpdesk)
 • Zeer hoogwaardige producten
 • Een assortiment waarbij met zo min mogelijk producten, zoveel mogelijk bedrijfsmiddelen gesmeerd kunnen worden conform de eisen en specificaties van de fabrikanten. Het voordeel: een beperkte voorraad waardoor er minder geld in de voorraden zit en de voorraden minder ruimte in beslag nemen. Ook milieurisico ’s worden hierdoor lager.
 • Levering van hoogwaardige motorbrandstoffen door Autofood (Diesel Xtra), oftewel: one-stop-shopping.
 • Agri Brochure

Mammoet is een toonaangevende speler als het gaat om zwaar hijswerk en multimodaal transport. Mammoet gebruikt de Mobil SHC producten mede vanwege het brede temperatuur bereik en de hoogwaardige adviezen en dienstverlening van Den Hartog.

Kemp Grondverzet Materieel is de importeur van IHI minigravers en rupsdumpers, KATO rupsgraafmachines, BENS rupsdumpers en Gallmac mobiele graafmachines. Daarnaast is Kemp een succesvolle dealer van Atlas mobiele graafmachines. Kemp gebruikt Mobil geleverd door Den Hartog: advies, snelheid van leveren, probleemoplossend vermogen, oliebemonstering!

Volker Wessels een onderneming met meer dan 15.000 medewerkers en veel materieel. Zij kozen voor Mobil/Den Hartog vanwege het hoge service niveau van Den Hartog: altijd levering vanuit voorraad, waardoor de bestelling met 24 uur geleverd wordt! Dat is niet vanzelfsprekend….zie de film.

A Jansen een bekende speler op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, transport en verhuur. A Jansen bespaarde met de inzet van Mobil Delvac tientallen liters olie per truck per jaar! Daarnaast kiezen zij voor de kwaliteit, kennis en service van Den Hartog!

Maton Groep staat bekend om sloopwerken, recycling en renovatie. Mobil geleverd door Den Hartog is een bewuste keuze: optimale bescherming van het materieel, energiebesparing, deskundig advies en adequate levering.

STOU olie