Please accept statistics, marketing cookies to view this element.

MobilServ Lubricant Analysis vervangt Signum Oil Analysis per heden. Graag lichten wij u de voordelen en de veranderingen toe.

Mobil Serv Lubricant Analysis (MSLA) is een nieuw ontworpen programma ondersteund door een geheel nieuwe website voor gebruikte olie analyses. Hiermee wordt het complete proces vanaf monstername tot uiteindelijke rapportage gestroomlijnd. MSLA is makkelijker en logisch in gebruik werkt eenvoudiger en sneller. Er wordt gebruik gemaakt van scan-and-go-technologie met QR Codes zodat de oliemonsters eenvoudig te verwerken en op te sturen zijn. Resultaten en aanbevelingen zijn op elk willekeurig moment eenvoudig te raadplegen via de APP die beschikbaar is op zowel een smartphone of tablet.

ExxonMobil’s nieuwe olie-analyse programma MLSA heeft duidelijke en significante verschillen die onderscheidend zijn ten opzichte van zijn concurrenten. MLSA biedt uitgebreide informatie over de Mobil smeermiddelen in combinatie met de gegevens van zeer veel toonaangevende industriële fabrikanten.

Het Mobil Serv Lubricant Analysis omvat:

  • Een gedetailleerde monitoring van de meest kritische smeermiddelen data volgens de gekende internationale normen en specificaties.
  • Kennis van normen van de apparatuur bouwers.
  • 25 verschillende testen zodat voor elke applicatie en toepassing de meest ideale test gekozen kan worden.
  • Toegang tot de monsternamedata via smartphone of tablet op elk willekeurige plaats en moment.
  • Trensanalyse en aanbevelingen van ExxonMobil.

De voordelen van MobilServ op een rij:

  1. Snelle respons
  2. Mobiel toegankelijk
  3. Scan-and-go
  4. Snelle toegang tot kerngegevens.

Terwijl veel olie-analyse programma’s beperkt zijn tot één generieke olieanalyse, biedt Mobil Serv℠ Lubricant Analyse de mogelijkheid om aan te geven om welke applicatie het gaat. De olieanalyse is dan specifiek afgestemd op deze toepassing. In dit programma kan gedifferentieerd worden op verschillende markten zoals industrie, on-highroad en off-highroad.