Daas Baksteen slaat zijn olie op een heel praktische manier op, zoals te zien is in bijgevoegde afbeeldingen. Het gebruikte systeem heet Liquidstores.

Deze oliereservoirs zijn 300 liter groot en hebben een tapkraan waar een oliekan onder gezet kan worden. De reservoirs zijn verplaatsbaar en door het stevige frame, is wandmontage niet meer nodig.

Dit systeem heeft als grote voordeel dat de olie niet alleen volgens alle wettelijke eisen opgeslagen wordt, maar dat de olie- reinheid op deze manier gewaarborgd is.  Geen openstaande verpakkingen meer, waardoor verontreinigingen in de olie komen, met alle mogelijke gevolgen van dien.

LiquidstoresOok voorraadbeheer is eenvoudig, het semi-transparante reservoir geeft met een maattabel precies aan hoeveel olie er nog op voorraad is. Moet deze aangevuld worden, dan belt Daas met Den Hartog die de 208 liter vaten de volgende werkdag gelijk in de reservoirs pompt en de lege emballage direct weer mee retour neemt, voor een milieuverantwoorde verwerking.

Ziet u het nut van dit systeem? neem dan nu contact met ons op via info@denhartogbv.com of 0184-661275 en laat u informeren.