Energie

Den Hartog b.v. » Energie
[layerslider id=”29″] [layerslider id=”31″]

Energiecentrales zijn er in verschillende vormen: kolen-, gas-, combi-, stoom-, olie-, kern-, biomassa-, warmtekracht-, windturbinecentrales en zo zijn  er nog meer verschillende vormen te noemen. Centrales voorzien in de energiebehoefte voor verwarming en elektriciteit. De behoefte aan energie voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen en andere gebouwen wordt steeds vaker gedecentraliseerd. Den Hartog adviseert het juiste Mobil product voor bijvoorbeeld compressoren, gasturbines, hydraulische systemen, kettingen, koelcompressoren, koeloliën, lagers, pneumatiek, tandwielen, gas- en verbrandingsmotoren.

Mobil heeft in deze branche al meer dan 100 jaar ervaring als het gaat om het verhogen van productiviteit, verminderen van energieverbruik, voorkomen van stilstand en presteren onder de meest extreme omstandigheden. Gesteund door fabrikant goedkeuringen en bewezen prestaties in het veld is het Mobil product in combinatie met Den Hartog de juiste keuze.

De Mobil SHC 800 serie op basis van poly alpha olefine, de Mobil DTE 800 serie op basis van hydrocrack basisolie en de Mobil DTE 700 serie zijn vooraanstaande producten in de wereld van turbinefabrikanten. Deze superieure producten worden in nauw overleg met de fabrikanten ontwikkeld.  Al deze turbineoliën voldoen dan ook aan de laatste TOST (Turbine Oil Oxidation Stability) eisen.

Mobil Pegasus en Mobil SHC Pegasus zijn gemaakt om langer mee te gaan. Een verdrievoudiging van uw verversingsinterval. Mobil Pegasus 1005 werd in totaal meer dan 40.000 uur getest in Caterpillar, Deutz, GE Jenbacher en Waukesha gasmotoren. De resultaten toonden een verlengde levensduur van het Mobil product, verbeterde slijtagebescherming en schonere motoren. Ook in de biogaswereld heeft Mobil een gevestigde naam met Mobil Pegasus SR en de Mobil Pegasus 600 serie.

Met de officiële fabrikant goedkeuringen smeert Mobil meer dan 30.000 windturbines wereldwijd. Analyses van meer dan 15.000 gebruikte oliemonsters van Mobilgear SHC XMP bewijzen een uitstekende bescherming tegen slijtage en geven vrijwel geen meldingen van verouderde olie. Verder is Mobilgear SHC XMP speciaal ontwikkeld om micro pitting tegen te gaan. Mobilgear SHC XMP is de synthetische olie voor windturbines, lagers en tandwielen. Mobilith SHC 100 en Mobil Polyrex EM worden gebruikt als smeervet voor generatoren. De overige vetgesmeerde lagers worden gesmeerd met Mobil SHC Grease WT 460.

Den Hartog is proactief, doelgericht en met overtuiging bezig in de energiebranche en onderscheidt zich met de juiste antwoorden op uw vragen en  problemen en/of zorgt voor een nog betere smering met het juiste Mobil product.

De voordelen voor u in deze branche op een rij:

 • Wilt u met zo min mogelijk smeermiddelen zoveel mogelijk componenten met de officiële fabrikantgoedkeuring smeren, dan is Mobil, met een goed advies van de verkoopmedewerkers van Den Hartog, de juiste keuze. Hierdoor heeft u:
  • Minder geld in de voorraad zitten.
  • Minder milieurisico’s.
  • Meer vrije ruimte in uw werkplaats.
 • Kosteloos advies en een doelgerichte training van uw personeel.
 • Proactieve ondersteuning, wat betekent dat de verkoopafdeling van Den Hartog zelf het initiatief neemt om u goed te begeleiden en/of op te leiden.
 • Besparingen die te realiseren zijn met de inzet van de volgende producten:
 • Mobil 1
 • [/fusion_li_item]
 • Advies en analyses voor de overige besparingen.
 • Autofood Euro Xtra en Diesel Xtra besparingen.
 • Alles in eigen hand
 •  

  Mobil 1