NIEUW!

Buurtlaadplein

Wat is een buurtlaadplein?

Weinig laadpalen in uw gemeente? Start hier met makkelijk laden!

Gemeente elektrisch
Laadpaal abonnement
Laadpaal suggestie
Advies nodig

Er komen steeds meer elektrische auto’s bij in Nederland. In iedere gemeente wordt dat zichtbaar. Onder inwoners van gemeenten is er toenemende behoefte aan locaties om elektrische auto’s op te laden. Tenslotte heeft 70% van de Nederlandse bevolking geen eigen oprit.  Deze elektrische rijders zijn aangewezen op een openbaar laadpunt. Als gemeente zoekt u naar een leverancier van goede laad-infrastructuur.

Hiervoor bent u bij Quick-Charge aan het juiste adres! Quick-Charge levert u als gemeente een ‘turn-key’ oplossing. De gemeente bepaalt waar de laadpalen geplaatst kunnen worden. Quick-Charge zorgt voor de hele verdere afhandeling, inclusief de exploitatie van het laadpunt. Zo realiseren we samen met u als gemeente de doelstellingen op het gebied van duurzame mobiliteit, die vastliggen in het klimaatakkoord.

Quick-Charge levert 100% duurzame, nieuwe stroom

Goed gebruiksmodel: all-inclusive laadpaal!

Snel volledige laadinfrastructuur in uw gemeente

24/7 support van Quick-Charge

Laadinfrastructuur in de gemeente 2

Laadinfrastructuur in uw gemeente

Met het toenemend aantal elektrische auto’s in Nederland is goede laadinfrastructuur onmisbaar. Mogelijk dat u, in uw gemeente al meerdere laadpalen hebt staan. We kunnen u helpen bij het verder complementeren van het laadpunten-netwerk in uw gemeente. Met het Quick-Charge all-inclusive concept nemen we u veel werk uit handen. Als gemeente voorziet u in een behoefte waar gebruikers/burgers mee gediend zijn. Tevens werkt u mee aan het behalen van de klimaatdoelen ten aanzien van duurzame mobiliteit.

Laadinfrastructuur in kaart

Weet u een goede locatie voor een laadpaal?

Omdat u een elektrische auto gekocht hebt, bent u op zoek naar goed-bereikbaren laadpunten. Een mooie locatie voor een laadpaal gevonden? In uw woonwijk of op het werk? Geef het aan ons door en Quick-Charge gaat kijken of we een laadpunt voor u kunnen realiseren. Brengt u een geschikte locatie aan en het komt het daadwerkelijk tot realisatie van een laadpunt? Dan ontvangt u van ons een bol.com waardekaart van € 50,-

Geeft u ons de locatie door, bijvoorbeeld voor een collega, een vriend, bij uw bedrijf of in uw woonwijk. Quick-Charge kan dan een zo uitgebreid mogelijk laadpalen-netwerk realiseren. Met uw tips en suggesties helpt u ons hierbij.

Suggestie doen
blank
Laadpaal bij mijn bedrijf + laadpas

Quick-Charge laadbundel

Vanaf €150,- per maand volledig zonder zorgen elektrisch rijden! Zonder verder bijkomende zaken die u zelf moet regelen. Inclusief lader, inclusief  20.000 km en inclusief laad-pas. Bij Quick-Charge kan het allemaal.

Snel en makkelijk op weg met een Quick-Charge laadbundel!

Laadpaal abonnement

Advies nodig

Denkt u aan laadpalen of elektrische rijden? Zijn er bijvoorbeeld nog fiscale voordelen? Wat zijn de voorwaarden? En, niet onbelangrijk, wat zijn de investeringen? Wat komt er allemaal kijken bij het plaatsen van laadpalen en hoe krijg ik dit georganiseerd. In alle denkbare facetten staan we voor u klaar en zijn we u graag van dienst! Service, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zitten in ons DNA.

Direct advies
Advies over laadpalen 2