Elektrisch laden?

Direct een laadpas

Laadpaal nodig? Start hier met makkelijk laden!

Sinds kort elektrische auto’s in uw wagenpark maar nog geen laadmogelijkheid? Of denken uw medewerkers aan elektrisch rijden, maar heeft u nog geen laadpalen bij uw bedrijfspand? Laat het ons weten! Kopen, huren, leasen, praktisch en technisch advies; samen met Quick-Charge bepaalt u de beste locatie en de beste laadpaal voor uw situatie. Kortom: ervaar het gemak van samenwerken met Quick-Charge!

Weet u al een locatie waar u wilt laden?

Bij mijn bedrijf
In mijn gemeente
Laadpaal suggestie
Advies nodig

Quick-Charge levert 100% duurzame, nieuwe stroom

U bepaalt gewenste locatie voor laadpalen

Uw aanvraag wordt snel behandeld en afgewikkeld

Laadpaal kan flexibel beheerd en gebruikt worden

Laadpaal bij mijn bedrijf

Ik wil een laadpaal op het werk

Er komen steeds meer elektrische auto’s bij in Nederland. Het is goed mogelijk dat u als bedrijf daar het nodige van merkt. Als er elektrische auto’s worden aangeschaft, wil men natuurlijk kunnen laden, ook op het werk. Daar komen verschillende aspecten om de hoek kijken, zoals: welk type laadpaal kan ik plaatsen en hoe zit het met de financiering. Maar ook heel praktisch: waar zetten we de paal neer?

Wij denken hier graag met u over na. Weet u al hoe u het aanleggen van goede laadinfra wilt organiseren? Samen met Quick-Charge kijken we wat het beste bij u past!

Bij mijn bedrijf

Ik wil graag een laadpaal in mijn gemeente

Er komen steeds meer elektrische auto’s bij in Nederland. In iedere gemeente wordt dat zichtbaar. Onder inwoners van gemeenten is er toenemende behoefte aan locaties om elektrische auto’s op te laden. Tenslotte heeft 70% van de Nederlandse bevolking geen eigen oprit.  Deze elektrische rijders zijn aangewezen op een openbaar laadpunt. Als gemeente zoekt u naar een leverancier van goede laad-infrastructuur.

Hiervoor bent u bij Quick-Charge aan het juiste adres! Quick-Charge levert u als gemeente een ‘turn-key’ oplossing. De gemeente bepaalt waar de laadpalen geplaatst kunnen worden. Quick-Charge zorgt voor de hele verdere afhandeling, inclusief de exploitatie van het laadpunt. Zo realiseren we samen met u als gemeente de doelstellingen op het gebied van duurzame mobiliteit, die vastliggen in het klimaatakkoord.

In mijn gemeente
blank
blank

Ik weet een goede locatie voor een laadpaal

U bezit een elektrische auto? U overweegt de aanschaf ervan? Dan heeft u ook een laadpunt nodig. Mogelijk heeft u een mooie locatie voor een laadpaal op het oog, in uw woonwijk of op het werk. Geef het aan ons door en Quick-Charge gaat kijken of we een laadpunt voor u kunnen realiseren.

Brengt u een geschikte locatie aan en komt het daadwerkelijk tot realisatie van een laadpunt? Dan ontvangt u van ons een bol.com waardekaart van € 50,-  ! Geeft u ons de locatie door, bijvoorbeeld voor een collega, een vriend, bij uw bedrijf of in uw woonwijk? Quick-Charge kan dan een zo uitgebreid mogelijk laadpalen-netwerk realiseren. Met uw tips en suggesties helpt u ons hierbij.

Suggestie doen

Ik wil graag een laadpas

Met de laad-pas van Quick-Charge kunt u snel en eenvoudig op meer dan 200.000 locaties in Europa uw auto opladen. Dit is charging-service die aansluit op de behoefte van de gebruiker!

Laadpas aanvragen
blank