Den Hartog Marine

Smeren, niet met water!

Naast het smeren van rijdende, rollende en schuivende apparatuur, machines en voertuigen heeft Den Hartog b.v. ook een significant belang in het smeren van vaartuigen. Motoren, keerkoppelingen, schroefaskokers, generatoren en alle andere machines aan dek van een schip worden door Den Hartog gesmeerd. In samenwerking met ExxonMobil is Den Hartog in staat een breed scala aan verschillende smeermiddelen aan de klant te bieden voor elke gewenste toepassing.

Typische scheepvaart oliën zijn de Mobil Delvac en Mobilgard van Mobil (klik op de naam voor meer informatie), waarbij de Mobilgard speciaal ontwikkeld is voor scheepvaart en de Mobil Delvac ook gebruikt voor vrachtwagens, schovels, kranen, etc.

Coming soon…

Den Hartog Marine

Op 15 maart 2017 hoopt Den Hartog b.v. in samenwerking met ExxonMobil Marine een nieuw product te introduceren speciaal samengesteld voor de eisen die door de scheepvaart gesteld worden aan een smeermiddel.

Wilt u meer weten over dit product? Of wilt u meer weten over de introductie?

Lees dan hier verder.

Proof of Performances – Klantsuccessen

Mobil SHC 627Watertaxi Rotterdam

Door het gebruik van de Mobil SHC 627 is aan Watertaxi Rotterdam voorgesteld het aantal verversingen per jaar van 14x terug te brengen naar 1,75x per jaar. Een theoretische afname van bijna 88%!

Lees hier het hele resultaat.