Kwaliteit van brandstof is van het allergrootste belang. Stilstand van uw machinepark, auto of vrachtwagen is absoluut ongewenst. Daarom is het raadzaam om de brandstof en uw installatie in de juiste conditie te houden. Door regelmatige inspecties is dit al goed mogelijk. Wij bieden u dit in het Zorgeloos tanken abonnement.

Zorgeloos tanken abonnement

Om uw installatie en de brandstof die u gebruikt van de beste kwaliteit te houden, bieden wij u aan de regelmatige inspectie van de tank voor u te verzorgen. Er wordt tijdens die jaarlijkse inspectie gecontroleerd op beschadigingen, water/sludge en het filter wordt vervangen. Wij bieden u hiervoor het “Zorgeloos-tanken” jaarabonnement aan met de volgende onderdelen:

  1. Te allen tijde zijn wij beschikbaar voor problemen, reparatie of vervanging aan uw installatie;
  2. 1x per jaar zullen wij het brandstoffilter vervangen;
  3. 1x per jaar controleren wij uw installatie op water;
  4. 1x per jaar voeren wij een bodemmonster uit;
  5. 1x per jaar controleren wij de brandstof;
  6. 1x per jaar wordt de installatie geïnspecteerd op beschadigingen;
  7. 1x per jaar wordt de lekdetectievloeistof gecontroleerd;

U hoeft verder niet meer om te kijken naar uw installatie. Wij zorgen voor topconditie. Jaarlijks zullen we deze manier van werken evalueren. Mocht u geïnteresseerd zijn in dit abonnement, laat dan hier uw gegevens achter. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw eigen contactpersoon.

Klinkt interessant zo’n abonnement

Kwaliteitsbrandstof(installatie)

Op deze manier bent u er altijd, zonder zorgen, zeker van dat u alleen de juiste brandstof in uw voertuigen gebruikt. Zorgeloos tanken. Hierdoor voorkomt u vuile brandstoftanks en stilstaand materieel. Zaken die wij regelmatig tegenkomen in het veld.

zorgeloos tanken abonnement