Autofood in Geffen wordt Esso

Den Hartog b.v. » Brandstoffen » Tankstations » Autofood in Geffen wordt Esso
  • Esso Schuurmans Esso Geffen

Autofood in Geffen wordt Esso

Sinds kort zijn de vertrouwde kleuren van Autofood niet meer terug te vinden in Geffen. Was voorheen dit tankstation in Geffen geel gekleurd, nu sieren rode kleuren het tankstation: Esso Schuurmans. Komt u ook kennis maken met Esso Geffen?

Tankstation Schuurmans voerde jaren het merk Autofood. Het tankstation van de familie Schuurmans stond altijd al bekend om zijn service. Nu wordt deze service ook gecombineerd met de kwaliteitsbrandstoffen van Esso.

Extra korting

Om de nieuwe naam en kleur te vieren is in het weekend van 16-18 augustus in 2018 te tanken tegen extra korting. Bent u in de buurt van dit tankstation Esso Geffen? Rij dan even langs om vandaag of morgen nog te kunnen profiteren van deze extra korting.

Carfood pas

Het was bij dit tankstation al mogelijk om te tanken met de Carfood tankpas. Met deze tankpas is het mogelijk om te tanken tegen een persoonlijke korting. Ook is het mogelijk om op meerdere plaatsen in het land te tanken. Heeft u ook interesse in deze tankpas?

Vraag direct een pas op
 Mocht u geïnteresseerd zijn in tanken bij Esso Schuurmans, komt u gerust een keer langs. Van maandag tot en met vrijdag is dit tankstation open van 07.00 tot en met 20.00. Op zaterdag is de shop open vanaf 08.00 tot 19.00 uur. Uiteraard kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week tanken. Op zondag kunt u onbemand tanken tegen extra korting!
Feestelijke opening Esso Geffen Schuurmans
Feestelijke opening Esso Geffen Schuurmans