Sinds kort is de CO2 Saving Diesel 30 te tanken bij Esso Kieboom Werkendam. Na Juijn in Rossum is dit het twee tankstation waar de CO2 Saving Diesel 30 getankt kan worden.

Kees, directeur en eigenaar van Esso Kieboom, is trots dat dit product bij hem te tanken is. Het bedrijf is in 1933 opgericht met de verkoop van kolen en later huisbrandolie. Sinds 1972 is Kieboom Werkendam bekend als tankstation. Sinds 1996 bevindt het bedrijf zich aan de Biesboschhaven-Zuid in Werkendam en sinds 2016 gaat het bedrijf door het leven als Esso Kieboom.

Nieuw hoofdstuk voor Kieboom Werkendam

Met een nieuwe pomp speciaal voor CO2 Saving Diesel 30 is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de geschiedenis van de familie Kieboom. Gericht op de toekomst is Kees in 2018 enthousiast geworden over deze nieuwe biobrandstof. Een hoogwaardig product, speciaal voor ondernemers die hun CO2 uitstoot terug willen dringen.

Toen Kees eenmaal enthousiast was heeft hij besloten een pomp op zijn terrein vrij te maken en om te kleuren naar CO2 Saving Diesel 30. Sinds vorige week is het product dus beschikbaar in Werkendam.  Komt u ook tanken?