De afgelopen vier weken is er veel gebeurd in Eersel rondom het tankstation van Verstappen. Voorheen bekend als Autofood tankstation prijken nu de witte en rode kleuren van Esso op de nieuwe luifel. De nieuwe naam: Esso Express Verstappen.

Aankomende vrijdag gaat het tankstation officieel weer open. Zoals de naam Esso Express al zegt is het tankstation onbemand geworden. Voor de vele vaste klanten vast wennen, maar daarvoor is een oplossing gevonden.

Ondersteuning bij tanken

Het vertrouwde personeel van tankstation Verstappen zal u vanaf aankomende vrijdag 8 februari een week lang helpen op het vernieuwde tankstation. Helpen met tanken, een kort praatje over de verbouwing. U bent van harte welkom bij Esso Express Verstappen!

Ook na deze week zal er op de zaterdagen nog enige tijd ondersteuning zijn om u vertrouwd te maken met het onbemande tankstation.

Extra korting

Esso Express Verstappen zal feestelijk geopend worden met extra hoge kortingen. U krijgt 17 cent korting op Euro 95, en 15 cent korting op Diesel! De korting is ten opzichte van onze landelijke adviesprijs.

Nogmaals hartelijk welkom op het nieuwe tankstation op de vertrouwde locatie!

Nieuwe tankstation Esso Express VerstappenEerste klanten Esso Verstappen