Ook het aankomende jaar is Den Hartog weer ISCC gecertificeerd. Deze certificering van ISCC is volgens de Renewable Energy Directive (RED). Dit is Directive 2009/28/EC van het Europese parlement en van de Raad van 23 april 2009 voor de bevordering van het gebruik van hernieuwbare grondstoffen.

SGS

De certificering wordt gedaan door SGS in Duitsland. SGS controleert wereldwijd of processen en systemen voldoen aan vereisten vanuit allerlei belanghebbenden. SGS doet dit op het gebied van bouw, chemie, logistiek, olie en gas, maar dus ook op het gebied van duurzaamheid.

ISCC

In het certificaat geeft SGS aan dat Den Hartog b.v. voldoet aan de vereisten van de RED en het certificatiesysteem ISCC EU (International Sustainability and Carbon Certification). Dit systeem is goedgekeurd door de Europese Commissie.

CO2 Saving Diesel

Hieronder kunt u het certificaat vinden. Het certificaat is geldig vanaf 13 april 2018 tot en met 12 april 2019. Met dit certificaat kan aangetoond worden dat de CO2 Saving Diesel die u bij ons kunt afneemt daadwerkelijk gewonnen wordt uit hernieuwbare grondstoffen. Dit is een belangrijk bewijsstuk om aan te tonen dat de CO2 uitstoot met dit product wordt terug gedrongen.